Review Fond de ten Studio Fix Fluid de la MAC

Bună dragilor,

Am lipsit câteva zile pentru că efectiv nu mi-a ajuns timpul nici să dorm destul. Dar, aşa cum v-am obişnuit deja, urmează un nou review din partea unei cititoare care a testat unul dintre produsele puse la dispoziţie pe pagina Produse pentru testare.

Bună fetelor! Revin cu un alt review despre un alt produs de machiaj primit spre testare tot din partea Alinei: este vorba de fondul de ten fluid Studio Fix de la MAC. Un fond de ten de calitate produs în Canada, am înţeles printre altele că MAC este un brand de machiaj ce a fost creat de make-up artiști pentru make-up artiști. MAC reprezintă un etalon în industria cosmetica şi creator de tendințe în tot ce înseamnă beauty.WP_20150519_005

Am mai folosit fond de ten Revlon Colorstay fabricat în USA, dar cred că cel de la MAC îi este clar superior. Nota 10+ pentru acoperirea imperfecțiunilor şi finish. Sticluța conține 30 ml, suficientă pentru destul de multe aplicări, mai ales dacă îl folosiţi într-un singur strat.

WP_20150519_006Am folosit varianta fără pompiţă, dar nu m-a deranjat absolut deloc pentru că şi cel de la Revlon tot aşa l-am folosit. L-am aplicat pe mână în cantitatea dorită scurgându-l din sticluţă sau scoţându-l cu ajutorul unei pensule şi l-am întins mai apoi uniform pe faţă cu degetele, mie ăsta mi se pare cel mai eficient mod de a-l distribui.

WP_20150519_008

Am primit nuanţa NC 20, mi se potrivește pentru că am tenul destul de deschis chiar şi vara pentru că pe faţă nu mă prea bronzez deloc.

Ce mi-a plăcut la acest produs

  • acoperă foarte bine imperfecțiunile
  • este mai mult compact, nu mi s-a părut a fi foarte fluid
  • nu are ulei deloc
  • rezistă chiar şi la transpirație
  • oferă luminozitate tenului
  • nu se strânge în pliurile pielii
  • are SPF 15, pentru mine contează asta mai ales acum că vine vara
  • este rezistent la transfer
  • are un parfum discret, foarte puțin perceptibil
  • nu mi-a creat niciun disconfort, nicio iritație pe ten pentru că eu sunt ceva mai sensibila şi sunt atentă la ce produse folosesc

În concluzie este un produs foarte bun. Este un fond de ten ceva mai scumpuţ, dar merită să îl încercați dacă nu aţi făcut-o până acum. Eu am decis să îl păstrez şi este piesa mea de rezistenţă din trusa de machiaj.

 Mulțumesc Alina!

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: