Review Elixir Matrix Break Fix

Astăzi aflăm părerea Adrianei despre Elixirul Matrix Break Fix pe care l-a primit în teste. Vă reamintesc că şi voi puteţi lua produse pentru testare: detalii aici.

20150504_072810

Buna ziua, vreau să vă mulțumesc că mi-aţi dat ocazia să testez Matrix – Break Fix Repair, elixir pentru păr. Încă de la prima aplicare m-am îndrăgostit de acest „elixir”. L-am aplicat pe părul uscat, apoi cu un pieptene cu dinții mari l-am întins pe toată lungimea părului, apoi mi-am aranjat părul aşa cum îl aranjam eu de obicei. Miroase foarte frumos, ca un cocktail de fructe de vară şi îşi păstrează mirosul foarte mult timp în păr.

20150504_072824

Am constatat că: părul meu este mai strălucitor, îmi protejează părul de căldura foarte mare a uscătorului de păr, mi-a restaurat o parte din goluri (eu având probleme foarte mari cu căderea părului). Am încercat mai multe produse în ultimii doi ani, iar acest produs mi-a ajutat într-adevăr părul. Singura problemă este că trebuie să utilizez o cantitate mai mare de produs o dată, dar nu îmi lasă sentimentul de păr gras. Deci, da, cu siguranţă este un produs foarte bun. Eu voi continua să folosesc acest produs mai ales că acum se apropie şi vara, iar părul este afectat de razele puternice ale soarelui. Îmi doresc să păstrez acest produs. Va mulțumesc mult. Îmi place tare mult blogul dumneavoastră, îl urmăresc cu mare plăcere.

Şi încă o dată mi s-a confirmat că este foarte posibil ca produsele ce nu se potrivesc unei persoane, să se potrivească perfect unei alte persoane. De aceea, de obicei, mă abţin să spun că un produs nu este bun deloc, ci că nu mi se potriveşte mie.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: