Review CC Cream Happiness de la Gerovital

Aşa cum v-am obişnuit de acum, urmează un nou articol cu părerea cititoarelor care au primit produse pentru testare. Mai jos aveţi părerea Mariei Alexe din Bucureşti despre CC Cream-ul Happiness de la Gerovital.

unnamed1

Pentru început aş vrea sa îi mulțumesc Alinei si blogului ei https://parerirazlete.ro/ că mi-a oferit spre testare acest produs drag mie şi anume CC Cream-ul în nuanţa LIGHT din gama Gerovital Happiness. Nuanța îmi vine foarte bine pentru că am tenul deschis.

unnamed

Se dozează ușor datorită căpăcelului care nu permite scurgerea unei cantităţi prea mari de produs. Îl aplic în strat uniform pe faţă, gat şi decolteu. Dacă doresc o putere mai mare de acoperire mai aplic încă un strat. CC Cream-ul înlocuiește cu succes fondul de ten pentru că nu am imperfecțiuni majore şi îl voi utiliza cu drag în continuare în aceasta vară pentru uniformizare şi hidratare. Un minus pentru acest produs ar fi faptul că nu conține factor de protecție SPF. În rest, îmi place că este un produs care nu se strânge în ridurile de expresie. Mi se pare o alternativă foarte bună pentru adolescente 16+, pentru că nu încarcă prea tare tenul. Este un produs destinat tuturor tipurilor de piele, deci chiar dacă aveți tenul sensibil sau cu probleme îl puteți folosi. Are un parfum hipoalergenic, miroase a zmeura ca şi crema din aceeași gama şi nu conține parabeni. Parfumul nu este intens, ci discret. Nu mi-a creat niciun fel de disconfort. adică mâncărimi, iritații, eczeme.

unnamed2

În concluzie este un produs bun care mi-a lăsat o impresie bună. În continuare îl utilizez împreună cu crema răcoritoare hidratantă din aceeaşi gama Gerovital Happiness.

 Mulțumesc încă o data Alina pentru produs!

Vă reamintesc că şi voi puteţi produse în teste. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi un produs de pe pagina produse pentru testare şi să îmi spuneţi pe email ce produs doriţi.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: