Geanta business din piele de pe diamanti.ro

După experienţa cu elefant.ro nu m-am lăsat păgubaşă. Eu voiam o geantă business din piele roşie şi trebuia să o găsesc. După căutări intense, în timpul cărora am găsit mai multe modele care să îmi placă, dar pe care nu le-am găsit în culoare roşie, atenţia mi-a fost atrasă de servieta business din piele roşie de pe diamanti.ro.

20150512_121635Am făcut comanda joi destul de târziu, în jur de ora 9 seara. Vineri am fost sunată să confirm comanda, iar sâmbătă m-a sunat curierul că a ajuns. Nu am apucat să ridic coletul sâmbătă, aşa că abia luni am intrat în posesia lui, cu mari emoţii, după păţania cu cealaltă geantă mă temeam să nu aibă şi aceasta ceva defecte.

7003 Empoli Servieta din piele naturala, model diAmanti Empoli Rosso 2-1000x1000 7003 Empoli Servieta din piele naturala, model diAmanti Empoli Rosso 0-1000x1000

Din fericire este perfectă. Ca dimensiuni: 37 cm pe 26 cm pe 11 cm. Destul de mare, dar un pic mai mică decât poşeta mea. A trebuit să renunţ să mai înghesui în ea vreo 5 rujuri şi 2 creme cu SPF :).

Preţul a fost de 289 de lei la reducere. Acum văd că e 596 de lei preţ întreg.

Concluzie: deşi mi-a fost un pic frică de ceea ce aş fi putut să primesc, diamanti.ro s-a dovedit a fi un site serios. Acum nu ştiu cum s-ar comporta în cazul unui retur, dar ca produse şi modalitate de vânzare – nota 10!

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: