Darphin – o marca care imi place foarte mult

Cu marca de produse cosmetice Darphin am dat nas în nas acum câţiva ani. Am cumpărat un produs la îndemnul Andrei de la Andra Cosmetics, care după ştiţi nu greşeşte niciodată, şi am rămas plăcut impresionată. Apoi, bineînţeles, am uitat de marca asta şi am trecut la altele. Până când am găsit recent o ofertă la o cremă de faţă pe Strawberry şi nu am putut rezista să nu o cumpăr. Mi s-a confirmat ceea ce ştiam deja: Darphin este o marcă care îşi merită toţi banii, chiar dacă produsele sunt destul de scumpe.

Despre marca Darphin

Darphin este o marcă de produse de îngrijire vândute în peste 60 de ţări. Primul ser a fost creat de Pierre Darphin în 1958, în institutul său din Paris, iar marca a urma viziunea acestuia de a crea produse inovatoare prin împletirea ştiinţei cu natura. Le-am dat dreptate când au spus că cu cât folosim mai mult produsele, cu atât ne convingem de calitatea şi utilitatea acestora. Am redescoperit aceste produse şi m-am îndrăgostit de ele.

20150508_210609

Primul produs încercat a fost Balsamul de curăţare cu lemn de trandafir (Aromatic Cleansing Balm with Rosewood). L-am folosit pentru curăţarea feţei dimineaţa şi seara, după demachiere. Este blând cu pielea, curăţă eficient şi miroase demenţial. Printre ingrediente are: salvie, Ylang Ylang, uleiuri esenţiale din lemn de trandafir şi ulei de marula.

20150508_210639

Iniţial am crezut că este o gelatină, dar în contact cu apa se transformă într-un lapte mătăsos ce lasă pielea strălucitoare, fină şi curată. În general am mari probleme cu produsele de curăţare şi nu orice mi se potriveşte. Unele produse îmi usucă pielea foarte tare, altele lasă peliculă grasă, de la altele fac coşuri. Balsamul de curăţare de la Darphin este unul dintre singurele produse cu care nu am avut probleme. Nu m-am îndurat să arunc borcănaşul, deşi a trecut ceva timp de când l-am terminat. Când l-am deschis să fac poza, am observat că nu şi-a pierdut deloc mirosul demenţial. Îl găsiţi aici, aici, aici şi aici.

20150508_210702

De pe Strawberry am cumpărat crema de zi pentru hidratare continuă Darphin (All day Skin Hydrating Cream Gel), deoarece am găsit-o la oferta zilei cu o reducere excepţională. Este o combinaţie între hidratarea oferită de o cremă şi lejeritatea unui gel care se absoarbe rapid. Are un complex de ingrediente naturale pentru hidratare (lavandă, extract de kiwi) ce ajută tenul normal/mixt să revină la hidratarea normală.

20150508_210715

Textura lejeră de cremă gel asigură o absorbţie imediată şi nu lasă peliculă grasă. Este crema perfectă de aplicat înainte de machiaj, mai ales atunci când mă grăbesc.  Lasă în urmă un miros unic, diafan, o combinaţie între mirosul „verde” de kiwi şi levănţică. Din fericire pentru mine, deşi are în componenţă şi extract de castravete, acesta nu se simte deloc. O găsiţi aici şi pe alte site-uri.

20150427_182737

Mai sus aveţi lista de ingrediente pentru crema/gel. Din păcate, pentru balsamul cu extract de lemn de trandafir nu mai am cutia.

Vă sfătuiesc să intraţi pe toate site-urile unde găsiţi produsele marca Darphin şi să comparaţi preţurile deoarece acestea diferă de la câţiva lei la câţiva zeci de lei şi e păcat să dăm bani în plus pentru că nu am căscat ochii bine.

Voi ce părere aveţi, aţi folosit produse marca Darphin? Cum vi se par?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: