Haine marimi mari #3

Asos.com începe să devină site-ul meu preferat de cumpărat haine deoarece am rămas plăcut impresionată de calitate şi de faptul că hainele mărimi mari sunt prezentate de modele Plus Size şi nu de modele ce poartă mărimea 0, cum se întâmplă de obicei pe alte site-uri. Credeţi-mă contează şi face o mare diferenţă acest aspect. Am dat două comenzi până acum şi de fiecare dată coletul mi-a ajuns la oficiul poştal de acasă. La a doua comandă chiar am avut emoţii, ţinând cont că unele fete s-au plâns că, în ultimul timp, Poşta Română cere taxe vamale sau chiar TVA şi la coletele venite din UE, ceea ce mi se pare o aberaţie mare de tot. Produsele vândute către persoane fizice prin internet sau comenzi telefonice în cadrul UE nu sunt supuse taxelor vamale, iar TVA-ul se achită oricum în momentul comenzii în ţara de unde facem comanda. Eram pregătită să mă iau de gât cu Poşta Română, din fericire nu a fost cazul.

Comanda 1:

image1111xxlCiorapi 50 DEN

image1xxaaaal

Ciorapi 15 DEN

Mi-am comandat 2 perechi de ciorapi: una 50 DEN, adică nici foarte groşi, dar nici foarte subţiri, şi una 15 DEN adică subţiri. Sub moi la atingere, de zici că ar fi făcuţi din caşmir, nu din nailon. Mărimea s-a potrivit exact cu mărimile din tabel, ciorapii s-au întins fix cât trebuia fără să trebuiască să îi ridic până în gât. Fiecare pereche a costat aproximativ 24 de lei.

rochie1xxlRochie

Rochia mi-a plăcut enorm de mult, mai ales datorită mânecilor fluture. Materialul se aşază foarte bine, cade frumos pe şolduri, iar mărimea am nimerit-o de prima dată folosind tabelul de mărimi de pe site. Chiar se potrivesc. Materialul este 100% poliester, iar partea de jos are pliuri permanente.

Din păcate la comanda asta nu m-am orientat eu prea bine, căci am cumpărat toate produsele la preţ întreg. Dacă mai aşteptam puţin prindeam reducerile pe care le-am prins la a doua comandă.

Comanda 2:

image1xxlPantaloni

Pantalonii erau pe lista mea de dorinţe de ceva timp, dar nu m-am îndurat să dau preţul întreg, aşa că am tot aşteptat reduceri şi până la urmă aşteptarea a dat roade. Sunt din 97% poliester cu 3% elastan, deci sunt puţin elastici, şi sunt foarte largi în partea de jos, exact aşa cum mi-am dorit şi nu am găsit până acum. Ceea ce nu îmi place este că se închid în partea din spate. Cine s-o fi gândit că e ok să faci pantaloni care să se închidă în partea din spate ca o fustă nu ştiu, dar l-aş strânge de gât. Închizătoarea este de tip babă şi moşneag. Presupun că ştiţi cât de greu este să închizi aşa ceva când vezi, ei bine acum închideţi ochii şi încercaţi… exact! Mă termină moral. În rest nu am ce să mă plâng, pantalonii sunt destul de grosuţi, de toamnă/primăvară, deci perfecţi pentru vremea asta şi îmi vin turnaţi. Preţul a fost de aproximativ 145 de lei la reducere.

image11xxlBluză

Mi-a plăcut tare mult modelul la bluza asta, aşa că nu am rezistat să nu o cumpăr. Din nefericire trebuie călcată, ceea ce este o mare tragedie pentru mine. Sper că voi supravieţui. Materialul este 100% poliester. Preţul a fost de aproximativ 90 de lei la reducere.

image334441xxlBluză

Din pozele de pe site am avut impresia că bluza asta o să devină preferata mea, dar m-am înşelat un pic. Am crezut că este „de-a-ntregul”, dar de fapt vine parte peste parte şi se leagă cu cordon de 2 ori în jurul taliei. Chiar şi aşa este foarte plăcută la atingere şi se aşează foarte bine pe corp, dar aş fi preferat să fie un model simplu, nu parte peste parte. Preţul a fost de aproximativ 70 de lei la reducere, aşa că nu îmi pare rău.

Ambele colete au ajuns relativ repede, în aproximativ 10 zile. Dacă e să luăm în considerare că unele site-uri din România au timp de livrare de peste 3 săptămâni, aş spune că este chiar bine.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: