5 produse sub 10 lei care merita cumparate

1306173214_default1. Crema depilatoare rapidă de la Farmec

Este una dintre cele mai bune creme depilatoare folosite de mine şi costă aproximativ 9 lei. Un tub de cremă ţine cam 3 epilări complete: picioare + inghinal. Nu miroase prea bine, recunosc, dar nici prea rău. Totuşi, cele 3 minute necesare de acţionare sunt de fapt 5 minute, dar ăsta e un inconvenient minor. Spre comparaţie un tub de cremă Veet ţine doar pentru 2 epilări şi costă aproximativ 30 de lei şi acţionează în 10 minute.

20150427_183433

 2. Deodorantele Gerovital H3

Preferatul meu este Gerovital H3 Fresh. Un tub mare costă aprox. 8 lei şi cel mic aprox. 3 lei.  Am mai scris despre ele: îşi fac treaba bine timp de aproximativ 6-8 ore, în funcţie de cât de cald este şi de cât de mult transpirăm. Nu sunt chiar minunate ca alte produse care ţin 48 de ore, dar pentru buget redus se merită cumpărate. Un tub mare ţine o lună cu folosire zilnică. Oricum am avut dezamăgiri mari de tot cu produse scumpe, aşa că produsele ieftine merită încercate.

02-1427525708-43. Ojele de la Essence

Le-am descoperit destul de curând şi am rămas impresionată. Chiar au strălucire de gel, fără lampă, iar culorile sunt minunate. Timp de 7 zile, cât am testat eu, oja nu a sărit deloc. Le găsiţi pe 1001cosmetice.ro, un site pe care îl recomand din toată inima. Au produse bune, ieftine şi sunt foarte serioşi. Ojele de la Essence costă aprox. 8 lei.

1359541081

4. Accesoriu pentru curăţare unghii

Şi pe acesta l-am găsit tot pe 1001cosmetice.ro. Spre deosebire de un instrument din inox, acesta este din plastic şi zgârie unghiile mai puţin. În plus, dacă la instrumentele clasice surplusul de piele se îndepărta tot cu o parte metalică, la acesta se îndepărtează folosind capătul de cauciuc. Astfel unghia nu suferă aproape deloc şi rămâne curată şi strălucitoare. Preţul este de aprox. 6 lei şi merită fiecare bănuţ.

glicerina-vegetala-100-ml

 5. Glicerina vegetală

O folosesc în amestecuri de uleiuri naturale pentru păr. mâini şi unghii. Oferă strălucire, lasă părul mătăsos şi pielea fină. Se poate amesteca şi cu apă pentru a fi utilizată ca atare, dar eu prefer să o amestec cu ulei de ricin care este foarte gros şi se întinde foarte greu. Cu puţină glicerină, uleiul de ricin devine maleabil şi simplu de aplicat. Preţul este de aprox. 9 lei de pe nucidesapun.ro.

Voi ce recomandări aveţi de produse bune sub 10 lei?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: