Review Pila Scholl Velvet Smooth

Am primit de la BuzzStore pila pentru călcâie Scholl Velvet Smooth pentru testare împreună cu crema intensivă de noapte Scholl şi în această perioadă am reuşit să îmi formez o părere. Pila pentru călcâie Scholl Velvet Smooth vine într-un ambalaj de tip “blister” care este extrem de greu de deschis. Înţeleg foarte bine de ce s-a ales această variantă de ambalaj care poate fi deschis numai de utilizatorul final, dar tot nu îmi place. A fost nevoie de un cuţit, forţă brută şi îndemânare ca să pot face o gaură în ambalaj, ca mai apoi să trag de el şi să îl rup.

20150421_205600

Pachetul conţine pila electronică + capul cu cristale de diamant, 4 baterii şi capac de protecţie. Din cauza ambalajului era să arunc capacul la gunoi. Noroc că am văzut la alţi buzzeri că pila are şi capac de protecţie şi m-am apucat să îl caut. Oricum Scholl primeşte câteva puncte în plus pentru că a inclus şi bateriile care au o durată de funcţionare destul de mare. Folosesc pila de ceva timp şi încă nu dau semne că s-ar termina.

20150421_205605

Nu am probleme deosebite cu călcâiele: doar piele îngroşată şi câteva crăpături fine din cauză că am ignorat mai toată iarnă aplicarea unei creme şi pe călcâie. Sunt conştientă că şi iarna picioarele au nevoie de îngrijire… dar dacă tot nu le vede nimeni de ce să mă chinui? Aşa că acum trag ponoasele, deoarece crăpăturile, fie ele cât de fine, nu se rezolvă peste noapte. Trebuie hidratare intensă destul de mult timp ca să se vadă o diferenţă.

20150421_205617

Pila pentru călcâie Scholl Velvet Smooth este un dispozitiv destul de simplu, dar care ne scuteşte de un efort suplimentar. Capul rotativ are cristale de diamant pentru îndepărtarea fină şi cu precizie a pielii. Se foloseşte pe pielea îngroşată de pe călcâie şi tălpi, numai pe pielea uscată.  Bineînţeles că eu am aflat acest lucru abia după ce am folosit-o pe pielea udă. Cum nu citesc niciodată instrucţiunile şi cum eram super-încântată să testez cât mai repede pila, am făcut totul cum fac de obicei. Am pus picioarele la înmuiat, apoi am folosit pila şi apoi am uscat. Apoi, am aflat că trebuia folosită pe pielea uscată şi m-am apucat din nou să o testez pe pielea uscată. Comparativ rezultatele sunt aceleaşi. Nu am văzut o mare diferenţă între rezultatul final pe pielea udă şi cel pe pielea uscată.

20150411_131453

Aşa arată călcâiul meu după o iarnă în care nu l-am îngrijit deloc

20150411_134752

Aşa arată după utilizarea pilei pentru călcâie Scholl Velvet Smooth

20150411_140243(1)

Aşa arată după aplicarea cremei intensive de noapte de la Scholl

După cum se vede din poze, pila pentru călcâie Scholl Velvet Smooth rezolvă problema pielii îngroşate, dar în niciun caz nu v-a rezolva problema călcâielor crăpate. Această problemă se rezolvă numai cu hidratare intensă şi periodică. Indiferent că se foloseşte o piatră ponce, o pilă normă pentru călcâie sau pila electronică Scholl, se va îndepărta numai pielea îngroşată. Pentru călcâiele crăpate, soluţia este o cremă intens reparatoare şi multă răbdare.

20150421_205640

În caz că vă interesează, aveţi în poza de mai sus ingredientele din crema Scholl. Eu am folosit-o de fiecare dată după ce am folosit şi pila pentru călcâie Scholl Velvet Smooth, dar ca să se vadă rezultate notabile cred că trebuie folosită în fiecare noapte înainte de culcare. Crema are 60 de ml şi deşi pe ea scrie “Mască pentru picioare”, este în esenţă o cremă care se aplică şi este absorbită de piele. Nu necesită clătire. Este îmbogățită cu vitaminele A şi E, ulei de migdale şi Omega 6. Am observat că trebuie aplicat destul de mult produs, iar efectul nu durează mai mult prea mult. La două zile după aplicare, mama era toată agitată că ce călcâie urâte am şi de ce nu fac ceva pe tema asta.

 

Concluzii:

Pila pentru călcâie Scholl Velvet Smooth este un dispozitiv util care ne scuteşte de efort, dar nu face minuni. Sinceră să fiu preţul mi se pare destul de mare comparativ cu piatră ponce sau cu pila normală. Ţin minte că prima dată când a apărut, preţul era undeva la 220 de lei. Acum am văzut că este la ofertă la 130 de lei. Oricum îmi închipui că diamantele alea din componenţa capului rotativ costă destul de mult şi de aici şi preţul mare al produsului. Dacă vă doriţi să scăpaţi de efortul de a freca călcâiele, este un produs foarte bun care uşurează mult munca.

Comenteaza cu facebook

comments

11 thoughts on “Review Pila Scholl Velvet Smooth

 • 1 iulie 2015 at 15:39
  Permalink

  Buna,
  Am si eu o intrebare: in pachetul primit, mai tii minte daca ai gasit cumva si un certificat de garantie? Mie mi-au zis ca ar trebui sa fie acolo, dar nu imi dau seama si nu pot sa il deschid pentru ca vreau sa ofer pila cadou…

  Reply
  • 1 iulie 2015 at 16:11
   Permalink

   Buna,
   Nu imi aduc aminte sa fi gasit niciun certificat de garantie. Dar sincera sa fiu nici nu am dat mare importanta acestui aspect. Totusi cred ca mi-ar fi sarit in ochi.

   Reply
  • 11 iulie 2015 at 9:39
   Permalink

   Nu există nici un certificat de garanţie!

   Reply
   • 5 ianuarie 2018 at 23:20
    Permalink

    Mi sau descarcat bateriile si nu gasesc altele la fel iar cu alt tip de baterii nu merge!voi ce baterii folositi?

    Reply
    • 5 ianuarie 2018 at 23:34
     Permalink

     Nu are cum sa nu meargă cu alte baterii. Pila Scholl Velvet Smooth merge cu baterii normale. Nimic special. Cel mai probabil bateriile cu care le-ai înlocuit erau descărcate. Altfel nu se explica ca nu merge cu alte baterii.

     Reply
  • 15 august 2016 at 14:40
   Permalink

   După curațarea călcāielor,recomand.cu incredere o crema.foarte.bună şi ieftina (10,11 lei.Se numeşte Cremă cu uere 30%de la TIS.)garantat este mai bună ca oricare din produsele Scholl.se găseşte.in magazinele naturiste.

   Reply
   • 15 august 2016 at 14:43
    Permalink

    Crema cu urere.scuze😆

    Reply
   • 15 august 2016 at 14:45
    Permalink

    Cremele cu uree sunt in general foarte bune. Am încercat si eu câteva si am numai păreri bune.

    Reply
 • 24 iulie 2016 at 11:43
  Permalink

  ”diamantele alea din componenţa capului rotativ ” este de fapt smirghel…nu mai fiti atat de creduli fratilor.e acelas lucru cu o pila de calcaie doar ca aici nu mai depunem noi efort.o zi buna sa aveti!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: