Produse terminate in ianuarie

Nu ştiu de ce, dar când vine vorba să scriu articolul „produse terminate” mă apucă aşa o lene şi trebuie să îmi adun toată voinţa ca să scriu. Am terminat destul de multe produse, deoarece mi-am impus să nu mai cumpăr impulsiv. Dar, acum e de la sine înțeles că de la „mi-am propus” până la „am realizat” e cale lungă. Despre cumpărăturile din ultima perioadă o să povestesc cât de curând.

Pudră de la Yves Saint Laurent: a fost una dintre primele pudre mai de doamne ajută pe care am cumpărat-o. Culoarea a fost un pic cam închisă pentru tenul meu, deoarece am cumpărat-o de pe internet şi uneori mai greşesc, astfel că am folosit-o mai ales în perioada de vară. S-a comportat excelent pe tenul meu, mai ales că v-am mai spus că produsele de machiaj se testează vară. Atunci vezi dacă un produs e bun cu adevărat. Mi-a plăcut foarte mult forma şi designul rotativ. Din păcate, când s-a terminat, cu greu aş putea spune, a fost momentul să trec mai departe. Din păcate nu aş recumpăra-o.

Pudră hidratantă de la Smashbox: tot din gama pudrelor cu design rotativ, am achiziţionat acum mult timp şi pudra aceasta. Produsele Smashbox sunt printre preferatele mele, cu toate că le găsesc destul de greu. Pudra am cumpărat-o dintr-un outlet din Austria. Culoarea, deşi pare închisă, s-a potrivit perfect tenului meu şi pudra a rezistat pe ten chiar şi 8 ore fără a crea problemele sau a fi reaplicată. Este una dintre puţinele pudre preferate, pe care aş recumpăra-o dacă nu aş avea atâtea deja în stoc.

Pudră matifiantă compactă de la Sephora: cu produsele marca Sephora am o relaţie de dragoste/ură. Ba îmi plac, ba nu îmi mai plac. Uneori pudra aceasta se comporta excelent, alteori se făcea toată boţuri de ziceai că m-am dat cu făină cu apă pe ten. Nu am rezistat prea mult, am consumat ceva din ea, ca mai apoi să ajungă la coşul de gunoi. Culoarea este ivoriu cald şi este mult mai deschisă decât cele mai sus, perfectă pentru culoarea tenului meu iarna.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: