Produse terminate in februarie

Produsele terminate s-au cam adunat şi mă tot împiedic de ele prin casă, aşa că trebuia să scriu. Astăzi sunt axată mai mult pe creme pentru mâini. Iarna asta a fost cumplită pentru mine. Pe lângă faptul că am îndurat-o cu greu, pielea mea s-a comportat foarte ciudat – a devenit foarte uscată, atât pe faţă cât şi pe mâini.
Crema de mâini Christmas Wish de la Oriflame – v-am povestit despre ea aici. Nu are rost să mai reiau. Nu o voi mai cumpăra.
Crema de călcâie de la Oriflame – până acum mi s-a părut cea mai bună cremă, deoarece repară orice crăpătură şi lasă călcâiele catifelate şi moi. Efectul durează cam o săptămâna. Acum sunt curioasă cum se comportă cea de la Scholl pe care o am în teste împreună cu pila Scholl Velvet Smooth. Crema de la Oriflame o voi cumpăra oricum. Este bine să o am la îndemână, mai ales că vine vara.
Cremă de mâini şi unghii de la Oriflame – este o cremă bună pentru mâini, dar nu am văzut niciun efect asupra unghiilor. S-au crăpat şi s-au exfoliat fix la fel cum mi se întâmplă în perioada rece. Nu o voi mai cumpăra.
Cremă de mâini de la Himalaya – despre crema aceasta v-am povestit aici şi nu are rost să reiau deoarece nu mi-am schimbat părerea. Nu o voi mai cumpăra.
Elasticizer de la Philip Kingsley –  v-am povestit aici despre acest produs. Părerea mea a rămas neschimbată: face minuni pentru păr. Din păcate este extrem de scump şi am găsit o alternativă naturală şi mult mai ieftină despre care o să vă povestesc cât de curând.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: