Produse terminate #9

Deoarece nu mai reuşesc să ţin socoteală în ce lună am terminat care produse, o să numerotez articolele de produse terminate şi gata. E mai simplu şi pentru mine şi cred că şi pentru voi.

20150427_183433

Deodorantele Gerovital H3 mi-au fost un prieten foarte bun toată iarna. Am încercat toate variantele şi am descoperit că varianta Fresh este cea mai potrivită pentru mine. Restul mi se par foarte înecăcioase, mai ales că sunt aplicate într-un spaţiu destul de mic cum e baia. Se face un nor de praf alb şi pur şi simplu nu se poate respira. Trebuie să deschid uşa sau geamul. La varianta Gerovital H3 Fresh nu se întâmpla acest lucru. Oricum, pe perioada rece de iarnă au făcut faţă cu brio şi puteam sta şi 12-14 ore liniştită că nu miros a transpiraţie. Cum a venit primăvară, mi-am dat seama că nu sunt chiar de încredere. La 27 de grade afară, după 6 ore, eram ca un porcuşor – transpirată şi urât mirositoare – de îmi era ruşine cu mine. Nu o să le mai cumpăr pe perioada de vară.

20150427_183542

Antiperspirantul Bioderma Sensibio este ajutorul meu de încredere pe timpul verii călduroase. Cu el sunt sigură că 12 ore nu transpir şi nu miros a nimic. Ultimele picături le-am folosit în zilele călduroase trecute, după ce am văzut că Gerovital m-a dezamăgit, şi îl voi recumpăra cu prima ocazie. Ajutor mai de nădejde pe perioada de vară eu nu am găsit.

Şamponul Flaky/Itchy Scalp de la Philip Kingsley, despre care v-am povestit aici, este preferatul meu şi a rămas în topul preferinţelor deoarece mi-a rezolvat problema scalpului iritat, a mâncărimii, a mătreţii. În sfârşit pot spune că scalpul şi părul meu sunt în regulă şi arată bine.

20150427_183532

Pensulele de machiaj nu intră chiar la capitolul produse terminate, ci produse distruse complet. Cea din stânga este o pensulă pentru fond de ten MAC pe care o am de câţiva ani buni şi care dă semne de oboseală cronică. Zboară perii într-un ritm alarmant şi lasă urme pe ten la aplicarea fondului de ten. Aşa că va ajunge la gunoi. Cea din dreapta este o pensulă pentru fond de ten Deborah şi este una dintre primele pensule cumpărate de mine. Eram într-un supermarket din Italia şi mi-a atras atenţia. A costat cam 8 euro acum vreo 10 ani şi de atunci am folosit-o intens. Mânerul a cedat primul şi a trebuit să îl lipesc cu superglue. Dar, acum dă şi ea semne de oboseală cronică, zboară toate firele de păr şi nu mai poate fi utilizată. Mă simt ca şi cum m-aş despărţi de un prieten drag care mi-a fost alături timp de mulţi ani.

20150427_183554

Într-un final am terminat şi gelul de duş John Richmond. Am tras cu dinţii de el ca să ţină atât. Oricum la preţul întreg de 10 lire mi se pare exagerat de scump. Eu l-am luat la reducere cu 1 liră de pe feelunique şi nu cred că o să îl mai cumpăr, sunt atâtea variante de gel de duş de testat.

Comenteaza cu facebook

comments

One thought on “Produse terminate #9

 • 29 aprilie 2015 at 21:35
  Permalink

  Ce de produse Gerovital!

  Vara prefer stick-ul,transpir mult si eu

  Te pup!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: