La Ialomita se mananca altfel

Ieri eram într-un restaurant, când la masa alăturată se aşază un el şi o ea tocmai coborâţi dintr-o maşină cu numere de Ialomiţa. Chelnerul, foarte serviabil, vine imediat cu meniurile la masa lor.

Ea: – Ce ciorbe aveţi?

Chelner: – Scrie în meniu, tot ce apare în meniu avem.

Ea: – Bun, păi atunci ce ciorbă ne recomandaţi? (fără să deschidă meniul în care scria oricum tot)

Chelner: – Ciorba de perişoare este foarte bună.

Ea: – Ce sunt acelea perişoare şi din ce sunt făcute?

Chelner: (Faţa picată) – Aaa păi… şi începe să înşire toate ingredientele de la ceapă, până la borşul cu care s-a acrit ciorba.

El: (intervine senin) – Şi la felul 2 ce ne recomandaţi?

Chelner: (păţit cu felul 1 şi exasperat) – Mici. Vă recomand micii!

Comenteaza cu facebook

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: