Am aflat si eu despre Scoala de Beauty Blogging

Ce fel de blogger mă consider eu dacă habar nu aveam de Școala de Beauty Blogging ce a apărut în 2012. Da, aţi citit bine… în 2012 şi eu abia am aflat. Şi nici măcar prin eforturi proprii, ci datorită Cameliei de la Dark Passion. Drăguţa de ea e la curent cu tot ce mişcă în blogosferă şi când vede ceva de beauty îmi dă repede un mesaj.

Pentru cei care nu ştiu, Școala de Beauty Blogging este o iniţiativă a L’Oréal Paris care a dorit să investească şi să susţină comunitatea de Beauty Blogging încercând să găsească noi talente. Astfel, 30 de norocoşi au şansa să participe la cursurile Şcolii şi să înveţe despre dezvoltare şi social media. Iar anul acesta nu va fi vorba numai despre beauty, ci vor fi acoperite toate componentele unei școli, cursurile și profesorii fiind aleși special pentru a dezvolta expertiza bloggerilor și în domenii conexe frumuseții, astfel încât să se adauge valoare și calitate muncii unei branșe de tinere talente.

Beneficiile sunt următoarele:

 • 4 săptămâni de curs, un curs-webminar pe săptămână;
 • Fiecare curs va fi predat, online, de un profesor specializat și va avea o temă distinctă;
 • Fiecare cursant va primi „materiale didactice” constând în produse L’Oréal Paris;
 • Cursurile, de maxim 40 de minute fiecare, se vor finaliza cu un brief, o temă pentru cursanți;
 • După fiecare temă se vor primi note și va exista un câștigător cu nota cea mai mare pentru acea săptămână;
 • Premii specifice fiecărei săptămâni de curs, în ton cu tematică
 • Marele premiu – un Perfect blog kit creat de cei 4 experți- profesori

Iar eu, stau şi mă gândesc de câteva zile la articolul introductiv şi nu am nicio idee ce aş putea spune. Da, îmi doresc să fiu printre cele 30 de blog-uri selectate, dar de ce aş merita eu onoarea asta când sunt atâtea persoane care se ocupă de blog foarte serios, nu doar când au timp să respire după serviciu, ca mine? Până acum 5 minute, chiar am zis că nu voi scrie nimic şi nu voi participa deloc. Termenul limită de înscriere e mâine la ora 12 şi mintea mea e goală. Zilele astea am fost prea ocupată şi obosită cu munca de la birou şi cu casa cea nouă a blogului încât nici nu pot gândi prea bine. Şi acum simt că îmi pică ochii în gură şi aş vrea să mă duc la somn deşi e încă devreme.

Dar, în ciuda tuturor piedicilor, vreau să fiu curajoasă şi să spun DA, VREAU să fac parte din Școala de Beauty Blogging, VREAU să fiu printre cele 30 de bloguri selectate, VREAU să demonstrez că pot! Sunt conştientă că va fi o muncă în plus, o muncă titanică pentru mine, dar sunt la fel de convinsă că voi face faţă cu brio.

PS. Mulţumesc Camelia

Comenteaza cu facebook

comments

4 thoughts on “Am aflat si eu despre Scoala de Beauty Blogging

 • 23 aprilie 2015 at 20:30
  Permalink

  Bafta!
  Si eu m-am inscris
  Maine aflam rezultatele

  Reply
 • 24 aprilie 2015 at 16:51
  Permalink

  Din pacate nu a fost sa fie
  Asta e

  Reply
  • 24 aprilie 2015 at 16:56
   Permalink

   Da, poate data viitoare. Pe o parte sa stii ca ma bucur, chiar nu stiu daca as fi avut timp, nu de cursuri, ci daca as fi castigat sa zicem un premium saptamanal. Ar fi insemnat sa ajung de la Suceava la Bucuresti, sa fac…

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: