50 de umbre ale suntem plecati cu capul

Am ajuns şi eu în rând cu lumea. Am citit cele 3 cărţi minunate după care toate femeile sunt leşinate: „50 shades of Grey” sau cele 50 de partide de sex pe zi. Ştiu, târziu… dar mai bine acum decât niciodată. Fac ăia sex, în câteva sute de pagini de carte, de zici că ar fi iepuri la reproducere. Anastasia Steel, o copchilă abia ieşită de pe băncile facultăţii, e în mare formă. Nu are dureri de cap, de spate, de burtă, febră musculară… zici că s-a născut pentru sex de 3 ori pe zi şi o dată seară. Nenea Grey ai zice ca ia Viagra de 7 ori pe zi şi o dată noaptea. Isteria generală în jurul cărţii o pot înţelege într-un câtva: fiecare femeie cu mintea de burete îşi doreşte un mascul care să fie rău, dar a dracului de rău cu toţi, în afară de ea. Pe ea trebuie să o iubească şi să o adore. Clişeul utilizat: dragostea îl transformă pe el din băiat rău în soţul bun la toate. Hai mă laşi!

Acum, femeile din Vaslui trăiesc zilnic în lumea lui Grey, mai ales când vin bărbaţii de la crâşmă. Afumaţi bine au chef de sex şi două peste cap, că aşa îşi şade bine femeii să ştie cine e bărbat în casă. Dacă tot v-a plăcut mult cartea, vă sfătuiesc să vă măritaţi cu vasluian. Cred că s-a mai zis de o mie de ori: cartea e frumoasă că ăla e bogat şi vai ce sexi şi mişto e să te bată la cur toată ziua. Dacă era sărac, se lăsa cu reclamaţii la poliţie şi cu procese. Aşa, draga de Anastasia stă şi suportă cu stoicism toate bătăile la funduleţ şi zice că îi şi place. Uite aşa o luat-o nene Grey de nevastă, că doar nu?! te faci frate cu dracu până treci puntea.

Acum, zeiţa interioară îmi zice că sunt rea. Dar, când auzi că el e mare dominator şi de fapt secretul e că vrea să fie dominat, că dominatoarea are cică puterea. Adică, dragă Anastasia, mai urlă şi tu când în când la el, mai aruncă cu o farfurie, mai fă o criză de nervi că ţi s-a rupt o unghie, ce mama zmeilor e miorlăiala aia a ta constantă?

Vă sfătuiesc să savuraţi fiecare pagină din cele 3 cărţi şi apoi să vedeţi şi filmul (eu nu am apucat). Se merită! Şi apoi să urlaţi la soţii din dotare că sunt nişte pompălăi şi să nu vă tratează şi ei ca Grey. O să avem o avalanşă de plângeri la poliţie!

Acest text este un pamfet şi trebuie tratat ca atare.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: