Review Samponul Kerastase Bain de Force

Aşa cum v-am obişnuit de acum, urmează mai jos părerea Adrianei, cititoarea blogului care a avut în teste şamponul Kerastase Bain de Force. Fotografiile cu produsul îi aparţin.

Buna ziua,

În primul rând vreau să vă mulţumesc că mi-aţi dat ocazia sa testez şamponul Kerastase Bain de Force.

Sunt o proaspătă mămica a unei prinţese, iar sarcina mi-a afectat foarte mult părul. Firul de păr s-a subţiat foarte mult şi căderile sunt masive. Într-o zi cătând un şampon foarte bun pe internet am dat de blogul Alinei care mi-a dat posibilitatea să testez şamponul de la Kerastase. De când îl folosesc, parul meu e mai suplu, mai mătăsos, mai altfel. Dincolo de faptul că părul arată mai bine, îl simt mai sănătos – în sensul în care mi se pare mai rezistent, nu se mai rupe la uscarea cu peria şi foenul ca înainte şi firele de păr au început să nu mai cadă.

Este un şampon blând, emolient, nu îmi tufleşte părul şi nici nu îl îngraşă în 2 zile. Pierdeam mult păr şi acum pot să spun că şi-a revenit, are volum, străluceşte şi nu se încurcă. Sunt foarte mulţumită de acest şampon îmi doresc foarte mult să păstrez acest şampon, face minuni părului meu.

Mulţumesc mult Alina şi blogului tău.

Vă readuc aminte că şi voi puteţi testa produsele puse la dispoziţie intrând aici şi alegând un produs. Vă invit să mă urmăriţi, în curând urmează noi produse pe pagina Produse pentru testare.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: