Masuta de machiaj perfecta

De câteva zile m-a apucat aşa o jale de care nu reuşesc să scap. Caut în disperare o măsuţă de machiaj şi cu toate că oferte sunt din abundenţă, nu s-a inventat masa de machiaj pentru mine. Aşa că vreau să vă povestesc cum ar fi măsuţa de machiaj perfectă pentru mine.
Prima cerinţă: să aibă un design modern.
Deşi mobilierul „vintage” este foarte apreciat, patina timpului fiind obligatorie aproape pentru orice casă care se vrea elegantă, eu nu mă dau în vânt după aşa ceva. Îmi place „modern” de la mobilier până la aparatură. Aş putea spune că îmi place chiar designul futurist şi musai trebuie să aibă cadru de metal. Apoi, coloristica este iar o cerinţă obligatorie. Să nu văd verde pal. Îmi aduce aminte de dulapul bunicii. Aş prefera un gri, maro, negru, alb. Bine, nici roşu nu m-ar deranja.
A doua cerinţă: oglindă cu iluminare
Aş vrea ca măsuţa mea să aibă o oglindă mare, dar nu orice oglindă. Ci una inteligentă, care să ştie când trebuie să mărească şi când nu. Adică eu vreau o oglindă care să ştie cum să afişeze imaginea reflectată. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, aş prefera un monitor mare, cu o cameră super-performantă încorporată şi eu doar să apăs pe un buton tactil şi imaginea să se mărească sau să se micşoreze, după cum consider eu că este necesar. Oare Intel de ce nu s-a gândit la aşa ceva, că tot sunt ei cei mai cei. Până la urmă dacă vorbim de o oglindă monitor, ar putea foarte bine să fie un mini-calculator care să aibă reţele de socializare şi e-mail. Aşa, mai punem un pic de fard pe ochi, mai dăm un „like”, mai punem un comentariu. Dacă ar face şi poze şi videoclipuri, ne-ar simplifica viaţa la maxim. De la măsuţă le-am putea încărca direct pe reţelele de socializare sau pe youtube. Eventual am putea adăuga şi câteva programe de editare foto/video.
A treia cerinţă: rafturi inteligente
Ce ar înseamna asta după mintea mea? Mi-ar plăcea, de exemplu la un sertar, să aibă în partea inferioară un suport care să se modeleze după produsele pe care le pun în el. Dacă pun o sticlă cu ojă, să ia forma sticluţei, dacă pun un parfum să ia forma acestuia. Astfel, în momentul în care folosesc sertarul nu se mai întâmplă dezastre şi totul rămâne într-o ordine perfectă. Dar, unde să găsesc eu oferte cu un astfel de sertar, dacă aşa ceva încă nu s-a inventat? Nici măcar nu cred că aş găsi o imagine, să puteţi să vedeţi aici ce şi cum m-am gândit eu că ar trebuit să fie.
A patra cerinţă: să se modeleze spaţiului
Mi-ar plăcea să fie mic, cât să încapă în spaţiul desemnat, dar şi mare încât să am loc pentru toate produsele cosmetice şi de machiaj pe care le am. Adică, ar putea foarte bine să fie extensibil. Hai că aici chiar nu cer atât de mult până la urmă, faţă de SF-urile pe care le-am povestit mai sus. Dulăpioarele ar putea să fie pliabile şi extensibile, cu mult spaţiu interior. Obligatoriu trebuie să aibă rafturi pentru parfumuri, oje, produse cosmetice, produse de machiaj, suport pentru pensule, instrumentele de manichiură etc. Şi mi-ar plăcea foarte mult dacă mi-ar intui gândurile şi, în primul sertar, aş găsi exact produsului de care am nevoie, chiar dacă nu l-am pus de fapt acolo.
Cam asta ar fi, nu cer multe nu? Eu una nu aş vrea să îmi imaginez, dacă s-ar inventa până la urmă aşa ceva, cam care ar fi preţul.
Articol scris pentru SuperBlog Spring 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: