Jurnal de poseta 1

Azi am ajuns destul de devreme la birou, aveam multe lucrări neterminate de vineri deoarece vineri nu a funcţionat internetul la parametri normali şi am zis că las totul pe luni. Azi, bineînţeles că nu mai funcţiona internetul deloc. Toţi sfinţii s-au coborât la gura mea şi s-au dus în direcţia furnizorului de internet. 
Când, într-un final, s-a rezolvat problema, pe la 11 aşa că doar nu ne grăbim nicăieri, am constatat că mi s-a rupt o unghie. Dar nu s-a rupt de tot, ci doar a plesnit într-un colţ, atât cât să îşi poată bate joc de mine şi de concentrarea mea. 
Toată ziua am stat numai cu mâna pe unghia ruptă. Mă zgâria pe creier. Logic că în poşetă nu am nicio pilă. De ce aş avea? Le invidiez pe cele care au o trusă pregătită pentru orice moment. Ţi s-a întins rujul: uite un ruj, o pensulă, un beţişor, puţin demachiant şi nişte lipcoat. Ţi s-a întins rimelul: uite beţişoare, demachiant, „concealer”, fond de ten, fard de pleoape, rimel etc. Adică tot ce vrei şi ce nu vrei apare ca prin farmec din geanta fără fund. 
În schimb, la mine în geantă găseşti vreo 2 dosare de săptămâna trecută pe care am uitat să le pun la loc în dulap. Un teanc de facturi, înştiinţări şi alte plicuri cu de toate pe care nu le-am lăsat la registratură. Baterie de rezervă şi cablu USB pentru ora fatidică când rămân fără baterie la mobil. O pereche de mănuşi uitate de astă iarnă pe care logic că nu le-am folosit niciodată. Ochelarii de soare uitaţi de astă vară, dar ca să fiu sinceră, pe ăştia îi mai folosesc din când în când, doar aşa ca să fiu pe val. Tableta, pentru cazul în care mi-ar trebui o referinţă rapidă către vreo lege sau mă apucă cititul, că nici acum nu am reuşit să termin cartea începută anul trecut. Cheile de la maşină şi cheile de rezervă că nu se ştie niciodată când îmi uit geanta în maşină… sper că aţi apreciat logica mea de fier! Şerveţele de ochelari, că pe ăştia nu reuşesc să îi ţin curaţi deloc, pe care nu le găsesc niciodată oricât de mult aş căuta, deşi ştiu sigur că am pus cel puţin o duzină în geantă. Dar, nicio pilă nu şi-a găsit locul în geanta mea. 
Deci, aveţi vreo recomandare de pilă de unghii bună? Care să sară singură în geantă?

Comenteaza cu facebook

comments

One thought on “Jurnal de poseta 1

  • 18 octombrie 2015 at 15:29
    Permalink

    daca aveai in geanta, nu se rupea unghia :)))

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: