Un produs care m-a dezamagit: E.L.F Cosmetics, Lip Stain, Nude Nectar

În general nu scriu astfel de articole, deoarece cred în conceptul „ymmv (your mileage may vary)” conform căruia un produs bun pentru mine şi tenul/pielea mea nu e bun pentru altcineva şi invers. De aceea mă abţin să scriu despre un produs că m-a dezamăgit şi scriu despre faptul că un astfel de produs nu mi se potriveşte mie. Dar, de data asta, produsul despre care vreau să vă vorbesc nu are absolut nicio scuză.
E.L.F Cosmetics, Lip Stain, Nude Nectar
Am cumpărat acest „lip stain” de pe iherb, după ce am citit unele reviewuri pozitive despre produs. Preţul a fost de 2,99 USD, aprox. 12 lei, deci nu e o avere. Problema e că eu nu am întâlnit până acum ruj cu care să nu mă împac. Şi nu mă refer numai la rezistenţă, deşi produsul promite o rezistenţă timp de mai multe ore şi o culoare bogată. Nici culoarea nu e ok şi nici rezistenţa.
„Lip stain-ul” de la E.L.F. Cosmetics are un vârf tip cariocă care distribuie destul de ciudat şi neuniform culoarea în funcţie de cum este ţinut în mână. Dacă pe buza de jos îl pot aplica destul de bine, chiar dacă cu dungi, pe buza de sus începe distracţie deoarece trebuie să îl ţin invers şi produsul nu ajunge la vârf. Aşa că tragi o dungă, mai întorci produsul, mai tragi încă o dungă şi tot aşa până îţi iese păr alb. Culoarea pe care am reuşit până la urmă să o aplic pe buze este complet neuniformă, chiar şi după 2-3 straturi. Nu cred că formatul tip cariocă a fost o alegere atât de inspirată.
Mai mult decât atât, rezistenţa este de maxim 2-3 ore, în condiţiile în care eu speram să fie de minim 8 ore ca la alte produse similare. Singura parte bună a acestui produs este că poate fi folosit pentru contur tocmai datorită vârfului tip cariocă. Dar, aceasta este singura utilizare pe care o pot da, deoarece ca ruj nu poate fi utilizat.
Nu îl recomand şi nu l-aş recumpăra.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: