Review vopsea de par Wellaton de la Wella

Am cumpărat nuanţa 55/46, roşu exotic, Wellaton, de la Wela, dar sinceră să fiu nu mai ţin minte cât am dat pe ea, deoarece era înainte de sărbători şi cu toată nebunia de atunci… totuşi nu cred că a depăşit 30 de lei. Pe cutie spune „nuanţe speciale de roşu”, dar eu nu aş spune că e ceva foarte special. E un roşu intens, nuanţă care se găseşte şi la alte firme. În schimb, vopseaua asta chiar are ceva special, despre care o să vă povestesc imediat.

În cutie am găsit: tubul de vopsea, aplicatorul cu oxidant, 2 perechi de mănuşi şi 3 plicuri despre care am crezut că sunt cu balsam. Cum niciodată, dar niciodată nu citesc instrucţiunile, chiar m-am mirat de ce sunt 2 perechi de mănuşi. „Uite ce băieţi buni ăştia de la Wella, s-au gândit că ai nevoie de ajutor când te vopseşti şi au pus 2 perechi…”, iar în modul ăsta de gândire am chemat-o pe mama, i-am dat a 2 a pereche de mănuşi şi am rugat-o să mă ajute cu vopsitul la spate, că nu prea pot da bine singură pe acolo. 
M-am vopsit, am aşteptat regulamentar 20 de minute (niciodată nu stau 30 de minute cu vopseaua în păr – am eu o păsărică pe creier privind degradarea părului), iar în timpul ăsta am citit un pic şi ce scrie pe cutie. Aşa m-am lămurit de ce erau 3 plicuri de „balsam”. Primul trebuia folosit imediat după vopsire, al doilea trebuia folosit la 15 zile şi al treilea la 30 de zile, urmând să readucă culoarea la viaţă.

Culoarea a ieşit ea cumva. Fiindcă am părul castaniu închis nici nu mă aşteptam să iasă prea intensă. Vopseaua are un miros de oxidant, care supără la aplicare şi nu prea. Adică este suportabil. Au trecut 3 săptămâni şi mi-am adus aminte că trebuia să folosesc balsamul numărul 2. Am deschis plicul şi m-am apucat să aplic conţinutul roşu pe părul ud, după spălare.

Cam ăsta a fost momentul când am realizat de ce erau două perechi de mănuşi în cutie. Balsamul numărul doi era de fapt un nuanţator. Când l-am aplicat, fără mănuşi, m-am trezit cu mâinile ca morcovul. Partea bună e că s-a dus de pe mâini după vreo 3 zile. Pe păr a rezistat cam o săptămână şi într-adevăr a intensificat culoarea, aceasta devenind aproape ca la început. Balsamul numărul 3 nu l-am mai folosit de frică să nu păţesc iar ca mai sus. Vopseaua a rezistat pe păr cam 6 săptămâni.
Deşi am încadrat acest articol la „review”, nu este chiar o părere calificată despre această vopsea. Cel mai probabil o voi cumpăra din nou şi voi respecta instrucţiunile ca la carte să vedem cum se comportă exact după instrucţiuni.

Comenteaza cu facebook

comments

5 thoughts on “Review vopsea de par Wellaton de la Wella

 • 6 aprilie 2016 at 18:48
  Permalink

  Foarte utila postarea ta, pentru ca mi am luat și eu vopseaua asta numai ca ciu ciu instrucțiuni în romana, engleza sau orice alta limba eligibila 🙂 mulțumesc mult ?

  Reply
 • 9 septembrie 2016 at 12:54
  Permalink

  Ms ptr postare..mi-am luat si eu aceasta vopsea doar ca instructiunile sunt in alte limbi,si nu intelegeam dc 3 plicuri:)) initial am crezut ca se aplica toate la vopsire la interval de 15 min…noroc ca mi-a venit ideea sa caut instructiunile pe net :))

  Reply
  • 9 septembrie 2016 at 12:59
   Permalink

   Si pe mine ma enerveaza produsele care nu au instructiuni in Romana. Imi pare bine ca am putut fi de ajutor.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: