Review fond de ten Atelier Paris

Este primul fond de ten solid, tip baton, pe care l-am cumpărat şi va fi şi ultimul de tipul acesta. Efectiv eu nu mă împac cu un astfel de produs, deşi produsele Atelier Paris sunt foarte bune în general. L-am cumpărat cu toate că acum ceva timp am avut o experienţă neplăcută cu un astfel de produs. Am avut o petrecere, am mers la cosmetică şi am rugat-o pe fata de acolo să îmi facă şi un machiaj, deoarece nu mai avem timp să ajung acasă. A folosit un fond de ten solid, tip baton. Nu ştiu dacă era tot Atelier, nu am avut prea mult timp să intru în detalii despre produse fiind pe grabă, dar încă de atunci nu mi-a plăcut deloc modul în care produsul „s-a aşezat” pe ten şi toată seara am avut impresia că port o mască.
 
La fel s-a întâmplat şi cu fondul de ten solid de la Atelier Paris. Am încercat diferite moduri de aplicare: cu pensula, cu degetele, cu buretele. Rezultatul a fost fix la fel de fiecare dată: aspect de mască. Cu pensula era chiar şi mai rău deoarece rămâneau şi urmele de la peri şi se vedea foarte ciudat şi urât. L-am folosit de câteva ori şi apoi m-am lăsat efectiv păgubaşă, nu am reuşit să mă împac cu el şi pace.
Între timp, au trecut 12 luni de la deschidere oricum aşa că a trebuit să îl arunc. A fost o experienţă pe care nu o voi mai repeta niciodată. Se pare că fondurile de ten lichide sunt produsele ideale pentru mine.
Voi ce experienţe aţi avut cu fondurile de ten solide?

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “Review fond de ten Atelier Paris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: