Review farduri pentru pleoape The One Colour Impact

În cadrul campaniei lansate de mine pe pagina Produse pentru testare, astăzi avem un nou review din partea Mariei: fardurile de pleoape The One Colour Impact. Textul şi pozele îi aparţin.

Buna fetelor!

Pentru început aş vrea să-i mulţumesc Alinei şi blogului ei pentru că mi-a oferit spre testare 3 farduri cremă pentru pleoape The One Colour Impact.

 

Aceste farduri inovative fac parte din gama The ONE. Nuanţele primite sunt: 30744 Beige Pearl, 30746 Golden Brown şi 30747 Olive Green. Fiecare nuanţă conţine 4g, suficient pentru multe aplicări. Aceste farduri au o formulă rezistentă care nu se strânge în pliul pleoapei întreaga zi. Pentru început o să vă spun că preferata mea este nuanţa Olive Green. Mi se pare ca îmi vine foarte bine. Am folosit-o împreună cu fondul de ten The One Illuskin.

 

 

Nuanţa Beige Pearl este foarte discretă, nu se observă decât dacă te uiţi foarte atent, fiind potrivită mai degrabă pentru machiajul de zi. Nuanţa Golden Brown mi se pare potrivită pentru machiajul de seara, când vrem să realizăm smookey eyes. Toate au formula uşor de aplicat cu pensula sau cu bureţelul. Eu una le aplic cu pensula. Au o textura cremoasă şi oferă o culoare uniformă.

 

 

Rezista pe pleoapa fără să se strângă, fără să se întindă. Vin într-un ambalaj atractiv, uşor de purtat în portfard. Căpăcelele au o culoare foarte feminină. Le găsiţi la preţul de 19,99 lei fiecare nuanţă de 4g. Mai sunt şi alte nuanţe disponibile în catalog, în total 8. Eu una vreau să păstrez aceste farduri pentru ca îmi plac foarte mult.
Dacă şi tu vrei să testezi produs, intră pe pagina Produse pentru testare a blogului Păreri Răzleţe şi alege un produs. Ai timp o lună să îl testezi şi să scrii un review. Apoi, dacă vrei, poţi păstra produsul. Ţin să menţionez că această campanie este sponsorizată în totalitate de mine şi că unele produsele sunt deja testate de mine, dar altele sunt noi.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: