Produse terminate in decembrie

Iarăşi am reuşit să termin câteva produse şi nu am mai apucat să scriu despre ele. Nu ştiu de ce, dar când vine vorba de rubrica asta, mă apucă aşa o lene… poate pentru că nu mai există elementul de noutate.
Mască de păr Biolux cu ulei de argan: nu am apucat să fac un review complet acestui produs, deşi ar fi meritat. Este o mască de păr hrănitoare, cu ulei de argan pur şi cu keratină, ce oferă strălucire, supleţe şi întăreşte firul de păr. Şi mai ales, este o mască de păr care face ce promite. Am folosit-o până la ultima picătură şi dacă nu aş fi cumpărat alte produse între timp, ar fi unul dintre produsele care merită recumpărate oricând. 
Balsam de păr de la Herbosophy: cu marca de produse Herbosophy am dat nas în nas dintr-o întâmplare. Am intrat în farmacia Sensiblu să îmi cumpăr un şampon şi un balsam şi pentru că eram puţin dezorientată că nu ştiam de doream, m-a abordat farmacista şi mi-a recomandat şamponul şi balsamul de la Herbosophy. Eu aş fi vrut ceva de la Kloraine, dar mi-am zis că în esenţă au cam aceleaşi ingrediente, singura diferenţă fiind preţul, care la Herbosophy este mult mai accesibil. Nu am poză şi la şampon pentru că nu am reuşit să-l termin încă. Dar, am terminat balsamul şi mi-am format o părere destul de bună despre el. Nu este extraordinar sau uimitor. Este un balsam care oferă strălucire şi face părul moale şi uşor de pieptănat. Nu l-aş recumpăra din păcate.
Şampon energizat de la Vichy: este un şampon pe care l-am tot recumpărat o bună perioadă de timp deoarece conferă volum şi previne căderea părului. Dar, la un moment dat ceva s-a schimbat. Nu ştiu dacă la părul meu sau în compoziţia şamponului, dar după folosire începuse să îmi cadă părul destul de mult. Fapt destul de ciudat, mai ales că şamponul este îmbogăţit cu vitaminele B5 şi B6 care, teoretic, ar fi trebuit să prevină exact problema pe care se pare o cauzau. Aşa că am renunţat la acest şampon, deşi nu apucasem să îl termin complet. 
Elixir restructurant de la Matrix: este un produs pe care îl folosesc mai ales vara deoarece protejează părul expus la soare şi oferă strălucire. Promite reconstruirea firului de păr, fiind un produs foarte concentrat, dar sinceră să fiu eu nu am simţit niciun efect în acest sens. Este mai bun de aplicat pentru descâlcirea părului. L-aş recumpăra pentru perioada de vară, dacă nu pun mâna pe alt produs mai bun până atunci.
Masca de păr Total Repair Elseve: este o mască pe care am cumpărat-o aşa într-o toană de moment şi fără niciun scop precis. Cred că am vrut să mă conving încă o dată că eu şi cu produsele Elseve nu ne împăcăm şi m-am convins. Am folosit-o de câteva ori, nu am notat nimic special şi m-am lăsat păgubaşă. Astfel a ajuns la coş doar pe jumătate folosită.
Voi aţi folosit vreun produs din cele de mai sus? Cum vi s-a părut?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: