Primavara vine de la Romwe

După o perioadă destul de stresantă, colega mea Lu a simţit nevoia să apeleze la un remediu destul de cunoscut şi anume: cumpărăturile, doar că online pentru că, spune ea, ,,este mult mai comod”.

 

 

Ei bine, de această dată, printre preferinţele ei s-a numărat şi o geacă casual de culoare neagră de pe site-ul romwe.com, care se potriveşte cu aproximativ orice ţinută. Mărimea M i s-a potrivit perfect, iar preţul a fost de 39,33 USD, aproximativ 160 de lei.

 

 

Deşi nu este din piele naturală, calitatea materialului este foarte bună, în sensul că este destul de gros, astfel încât să nu se deterioreze atât de uşor. În plus, fiind dintr-un material impermeabil, vremea ploioasă poate fi uşor de suportat pentru că apa nu trece prin acest tip de ţesătură.

 

 

Ceea ce a încântat-o în mod deosebit este faptul că are un guler îngust, uşor de suportat, la care se adaugă existenţa unor cureluşe pe laterală, care se modelează cu uşurinţă pe corp, find singurul model de pe site cu un astfel de sistem de reglare.

 

 

Geaca poate fi folosită atât deschisă pentru zilele călduroase, cât şi închisă cu ajutorul unui fermoar, situat în partea dreaptă. Pentru a nu părea destul de încărcată, spatele gecii este simplu.

 

 

Şi de această dată, achiziţionarea gecii a fost un real succes pentru că cel de la romwe.com au dat dovadă încă o dată de profesionalism, trimiţând coletul fără defecte şi cu mărimea potrivită. Referitor la transport, coletul a fost trimis prin Poşta Română şi am intrat în posesia lui în aproximativ 14 zile.


Iată ce părere are Lu despre acest produs:

Această gecuţă mi-a atras atenţia în mod esenţial datorită cataramelor de pe laterală, care îmi permit să o reglez după mărimea mea, pentru că, recunosc că uneori gafez cu aprecierea dimensiunilor potrivite. Doar că, de această dată, mărimea M s-a dovedit a fi perfectă pentru mine şi nu a trebuit să mai apelez la niciun accesoriu sau la vreo modificare. Acest ,,episod” nu a făcut decât să contribuie la părerea mea foarte bună despre site-ul romwe.com, care încă o dată a dat dovadă de seriozitate.

 

Comenteaza cu facebook

comments

3 thoughts on “Primavara vine de la Romwe

 • 23 iunie 2015 at 15:14
  Permalink

  Coletul trebuie ridicat de la posta sau vine un curier?

  Reply
  • 23 iunie 2015 at 21:39
   Permalink

   A venit prin posta, deci teoretic trebuie ridicat de la posta. Dar, cum mai spus, postasul nostru le aduce la usa (are grija bunicul sa fie si el multumit de acest serviciu extra)

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: