Pentru zile friguroase cu drag de la sammydress

Dacă tot mi-a dat voie, o să vă tot povestesc despre cumpărăturile pe care le face Lu. Zilele trecute a ajuns, bineînţeles pe adresa mea, un alt pachet cu comanda de la sammydress.com. De data asta Lu şi-a cumpărat un fel de fular tip pashmina, cu buzunare şi model, foarte drăguţ şi simpatic.
Ştiu că pashmina nu este chiar termenul ce trebuie folosit, materialul fiind de fapt acrilic, ceea ce nu are nicio legătură cu caşmirul descris de termenul „pashmina”, dar nici nu am găsit o modalitate mai bună de a vă explica pufoşenia pe care şi-a cumpărat-o.
Preţul a fost de 12,48 dolari, aprox. 48 de lei. Modelul este foarte simpatic, cu buzunare mari în faţă şi este foarte călduros, potrivit pentru zilele cu grade cu minus de afară, când frigul îţi intră în oase. În esenţă, ca să îl descriu mai bine, este un fular lung şi mai lat, cu model, roşu, cu două buzunare foarte mari în faţă.

Se poate purta şi în multe alte moduri faţă de pozele pe care i le-am făcut eu lui Lu, dar eram puţin pe grabă, căci am avut nişte zile foarte încărcate la birou.
Pe lângă fularul pashmina, Lu şi-a mai cumpărat şi o curea de pe sammydress.com, la preţul de 2,86 dolari, aprox. 11 lei.  Un model simplu, cu motiv sub forma cifrei 8, versatil. Produsul este fix ca pozele de pe site, exact ca şi fularul de mai sus.
Este o curea pentru talie sau şolduri, în funcţie de cum preferaţi să o purtaţi, maro, din piele, cu o lungime de 105 cm şi o lăţime de 1,5 centimetri.

 

Coletul a ajuns prin poştă, pe adresa mea, şi nu am plătit taxe sau TVA pentru el. A durat aproximativ două săptămâni până a ajuns.

Comenteaza cu facebook

comments

4 thoughts on “Pentru zile friguroase cu drag de la sammydress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: