Mostre in teste: azi fond de ten Ivatherm

Am găsit într-o revistă, într-o zi, o mostră de fond de ten Joviale de la Ivatherm şi mi-am zis să o încerc, în locul fondului de ten obişnuit. Mai ales că am nimerit şi nuanţa 01, cea mai deschisă. Fondul de ten Joviale de la Ivatherm este disponibil în 3 nuanţe.

Pe mostră scrie „fond de ten fluid” pentru piele sensibilă, cu SPF 25, fără parabeni şi fără miros. Aveţi în poză şi ingredientele ce apar pe spatele mostrei. Deşi este un fond de ten fluid, mie mi s-a părut un pic greoi de aplicat. Am folosit o pensulă şi a trebuit să întind produsul foarte, foarte, foarte bine şi chiar şi aşa am avut impresia la final că au rămas ceva urme. Cum dimineaţa nu am foarte mult timp, m-am mulţumit să le astup cu pudră. 
Nuanţa mi se pare totuşi puţin cam închisă pentru o nuanţă 01, mai ales că eu am tenul foarte alb şi aleg numai nuanţele cele mai deschise. Lasă o tentă foarte gălbuie pe ten, ceea ce nu îmi place deloc. Aş fi preferat să fie mai adaptiv, ca cel de la Vichy. În schimb, a rezistat foarte bine pe parcursul întregii zile. Nu mi-am dat seama dacă are vreun efect faptul că este pentru piele sensibilă. Nu am avut vreodată probleme sau reacţii la vreun fond de ten. 
După testarea acestei mostre am sentimente amestecate despre fondul de ten Joviale de la Ivatherm. Nu ştiu dacă s-ar merita să îl cumpăr, preţul fiind undeva în jurul sumei de 70 de lei. Aş fi vrut să mai am o mostră să încerc să îl aplic şi cu un bureţel să vedem dacă tot aşa rămân urme. 
Voi aţi testat acest fond de ten? Ce părere aveţi?

Comenteaza cu facebook

comments

4 thoughts on “Mostre in teste: azi fond de ten Ivatherm

 • 21 februarie 2015 at 15:04
  Permalink

  Eu deobicei fondul de ten il aplic amestecandul si cu un pic de crema de fata( crema de fata pe care o folosesc si pe fata inainte) in felul acesta ii obtin o textura mai fluida si este si mai usor de aplicat.Am folosit acest truc de la primul meu fond de ten l’oreal infallible si era foarte gros iar daca nu il aplicam amestecat cu o crema arata pe fata mea ca o masca.

  Reply
  • 21 februarie 2015 at 18:52
   Permalink

   Si eu mai fac asa, dar imi plac fondurile de ten care se comporta bine si fara acest truc 🙂

   Reply
 • 24 ianuarie 2017 at 15:05
  Permalink

  Imi place sa folosesc ulei de cocos in loc de crema pe fata si apoi aplic fondul de ten altfel se vede cojite si nu imi place deloc .

  Reply
  • 24 ianuarie 2017 at 15:12
   Permalink

   Eu mai folosesc si ulei de ricin. problema e ca daca apar cojite inseamna ca ai tenul foarte uscat si trebuie luate masuri.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: