Comanda la sheinside

De data asta nu o să vorbesc despre cumpărăturile mele, ci despre ceea ce şi-a luat frumos coleguţa mea minunată Lu. Îşi dorea mult o haină de toamnă/iarnă potrivită pentru vremea schimbătoare de afară şi a ales haina roşie din tweed de pe sheinside.com.

 

Comanda a venit la oficiul poştal în aproximativ 2 săptămâni. Preţul a fost de 28,33 de dolari, aprox. 110 lei. A plătit folosind contul meu de paypal, astfel că am dat adresa mea şi coletul mi-a ajuns mie. Nu am plătit taxe sau TVA pentru colet. Chiar mi l-a adus poştaşul la uşă, că bunicu se are de bine cu el.

 

Haina este aceeaşi nuanţă de roşu ca pe site şi este căptuşită. În poze e un pic boţită cum a stat în pachet împachetată, iar nu m-am lăsat până nu i-am făcut poze lui Lu în aceeaşi zi. Din nefericire, este un pic mare, deoarece nu a socotit bine şi a cumpărat XL. S-a gândit că fiind haină de iarnă, e bine să fie mai lărguţă. Cred că L i s-ar fi potrivit perfect.

 

Oricum se pare că minunată colegă a prins gustul cumpărăturilor online. Zilele astea o să vă arat ce mai are în wishlist de pe sheinside.com. Cred că o să fie o surpriză pentru toată lumea şi una chiar foarte drăguţă.
Pe sheinside.com, puteţi câştiga la fiecare comandă un cadou gratuit: puncte, reduceri sau accesorii. Trebuie doar să vă încercaţi norocul la „Roata norocului” de pe site cu un clic aici. Vă faceţi un cont (pentru care primiţi un cupon cu o reducere de 30% şi apoi puncte la fiecare comandă, pe care le puteţi folosi pentru a reduce preţul final la comandă), apoi faceţi clic pe roată şi vedeţi ce aţi câştigat. Succes!

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: