Comanda la sheinside

De data asta nu o să vorbesc despre cumpărăturile mele, ci despre ceea ce şi-a luat frumos coleguţa mea minunată Lu. Îşi dorea mult o haină de toamnă/iarnă potrivită pentru vremea schimbătoare de afară şi a ales haina roşie din tweed de pe sheinside.com.

 

Comanda a venit la oficiul poştal în aproximativ 2 săptămâni. Preţul a fost de 28,33 de dolari, aprox. 110 lei. A plătit folosind contul meu de paypal, astfel că am dat adresa mea şi coletul mi-a ajuns mie. Nu am plătit taxe sau TVA pentru colet. Chiar mi l-a adus poştaşul la uşă, că bunicu se are de bine cu el.

 

Haina este aceeaşi nuanţă de roşu ca pe site şi este căptuşită. În poze e un pic boţită cum a stat în pachet împachetată, iar nu m-am lăsat până nu i-am făcut poze lui Lu în aceeaşi zi. Din nefericire, este un pic mare, deoarece nu a socotit bine şi a cumpărat XL. S-a gândit că fiind haină de iarnă, e bine să fie mai lărguţă. Cred că L i s-ar fi potrivit perfect.

 

Oricum se pare că minunată colegă a prins gustul cumpărăturilor online. Zilele astea o să vă arat ce mai are în wishlist de pe sheinside.com. Cred că o să fie o surpriză pentru toată lumea şi una chiar foarte drăguţă.
Pe sheinside.com, puteţi câştiga la fiecare comandă un cadou gratuit: puncte, reduceri sau accesorii. Trebuie doar să vă încercaţi norocul la “Roata norocului” de pe site cu un clic aici. Vă faceţi un cont (pentru care primiţi un cupon cu o reducere de 30% şi apoi puncte la fiecare comandă, pe care le puteţi folosi pentru a reduce preţul final la comandă), apoi faceţi clic pe roată şi vedeţi ce aţi câştigat. Succes!

Comenteaza cu facebook

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: