Review Rose Petals Rosewater Body Splash

Am achiziţionat apa de trandafiri acum ceva timp fără să citesc vreo părere despre produs pe bloguri. Pur şi simplu m-am gândit că un produs din trandafiri nu poate fi decât bun, mai ales că îmi place la nebunie mirosul de trandafiri. Nu am scris despre acest produs până acum pentru că vroiam să mă lămuresc exact ce şi cum e cu el, mai ales că pe ambalaj zice „body splash” (adică pentru corp), iar eu l-am folosit numai pe faţă, ca tonic, şi bine am făcut căci este un produs uimitor după părerea mea.  
Ingredientele din Rosewater sunt atât de simple că nu îmi vine să cred: apă Vor-mag (adică apă trecută printr-un vortex şi magnetizată pentru a ridica energia la o vibraţie mai mare care este considerată a fi benefică) şi ulei din floare de trandafir (Rosa Damascena). Nu cred că mai este nevoie să vă spun că mirosul este demenţial. Îl aplic pe faţă, câteva pufuri cât să acopere toată faţă, apoi aştept să se usuce şi am constat că răcoreşte, tonifică şi hidratează. De când îl folosesc, problemele tenului s-au diminuat spre zero. 
Nu am folosit produsul nici ca parfum, nici pe păr, nici pe pernă sau aşternuturi, pentru ca mi s-a părut o risipă. Nu l-am folosit nici în combinaţie cu uleiuri sau altceva, ci pur şi simplu ca atare şi chiar este uimitor, aplicat pe pielea curată după demachiere. Este posibil să fiu puţin subiectivă, deoarece mie îmi plac foarte mult produsele cu miros de trandafiri, dar doar în această privinţă, nu şi în privinţa proprietăților benefice.
Am cumpărat produsul cu ocazia unei comenzi de pe iHerb şi a costat aprox. 4,5 USD adică vreo 15 lei pentru 120 de ml. Oricum, aplicat numai pe faţă, se consumă destul de greu, îl folosesc intens, în fiecare seară pentru revigorarea pielii obosită după o zi lungă, de vreo 3 săptămâni şi abia am consumat 1/4.
Concluzie: este un produs pe care l-aş recumpăra.
Voi l-aţi folosit, ce părere aveţi?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: