Pick N Dazzle: o mică dezamăgire

După toate părerile bune pe care le-am auzit până acum despre cutiuţa magică Pick N Dazzle, m-am decis că e cazul să o încerc şi eu. Am intrat pe site, am creat profilul meu conform preferinţelor, dar când am ajuns la partea cu comanda şi am ales cutia cu preţul cel mai mic, cea de 79 de lei, surpriză: cutia e 79 de lei numai dacă se plăteşte înainte şi dacă se comandă pe 6 luni, dacă se preferă metoda cu plata la primire, cutia începe de la 99 de lei în primele 2 luni şi apoi scade până ajunge la 29 de lei în cea de a 6 a lună. Dacă vreţi cutia doar 1 lună, atunci preţul este de 99 de lei.

Dar nu aceasta este dezamăgirea, căci până la urmă preţul scade şi ajungem la aceeaşi paritate, ci produsele primite, cu toate că au fost foarte frumos ambalate.

Rujul Lady Lya de la Bionature, deşi este natural sau cu ingrediente în proporţie de 99,5% naturale, este cea mai are dezamăgire din toată cutia. Este foarte de greu de aplicat, are nişte sfere în el care zgârie, culoarea este în cel mai bun caz palidă şi de rezistenţă ce să mai zic… ţine maxim 1-2 ore dacă am grijă. De la un ruj care se vinde la un preţ de 12,5 euro, aprox. 56 de lei, şi care este foarte lăudat pe blogurile din Italia, m-aş fi aşteptat la mult mai mult.

Prima dungă este după o singură trecere, cea de a 2 a după 2 aplicări şi ultima, şi cea care se vede cel mai bine, este după ce am aplicat rujul cu insistenţă de vreo 6-7 ori în acelaşi loc. Pe buze este criminal de aplicat. L-am folosit 2 zile, dar nu cred că îl voi mai folosi, chiar dacă există şi partea bună: este foarte hidratant. Acum nu mai zic că nici culoarea nu au nimerit-o deloc, eu nu prea port rujuri în nuanţe maronii.

Săpunul Rose cu apă naturală de trandafiri, nu l-am testat încă, dar miroase demenţial. Din păcate nu sunt fan săpunuri solide de nicio culoare. Are un preţ de 1,9 euro, adică vreo 9 lei.

Şamponul Spa Energy, revitalizant, costă undeva la 6 dolari, aprox. 23 de lei, şi miroase foarte bine, dar s-a vărsat un pic în cutie şi a murdărit celelalte produse. Nu am apucat să testez pentru că tocmai mi-a venit coletul de la feelunique, despre care vă spuneam aici, pe care abia îl aşteptam.

Am testat o mostră de cremă de faţă Rose Yohurth, cu 100% ulei natural de trandafiri, în schimb. Am primit 2 mostre în total. Miroase a trandafiri şi da mi-a plăcut, dar mirosul nu a persistat decât 30 de minute maxim şi a fost un miros foarte ciudăţel, aşa cam între parfum şi apă de trandafiri, în niciun caz de cremă. În schimb, a intrat în piele foarte repede, nu a lăsat peliculă grasă şi nici nu am avut altfel de probleme de la această cremă.

Mască cu castraveţi L’action am ignorat-o pur şi simplu total. Orice conţine castraveţi sau miros de castraveţi îmi provoacă repulsie. Nici nu cred că o voi utiliza, cel mai probabil o voi face cadou. Are un preţ de 4 dolari, aprox. 15 lei. Cam multişor pentru o mască pe care o foloseşti o singură dată.

Aşa să facem un total acum:
Ruj: 56 lei
Săpun: 9 lei
Şampon: 23 lei
Mască: 15 lei

Total: 103 lei
Merită sau nu? Ei bine, asta mai vedem, căci m-am înhămat la treaba asta cu cutiuţa Pick N Dazzle timp de 6 luni. Să sperăm că lunile următoare vor fi mai bune. Mai ales că din ce am citit pe alte site-uri, fetele au primit câte 5 produse în cutie + mostre, nu doar 4 ca mine.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: