Leapsa: 5 produse pe care le evit

În general nu prea particip la activitățile blogosferice de timp leapsa sau „tag” din 2 motive: 1. nu găsesc nimic interesant sau nu mă atrage acel „tag” sau 2. nu am timp să scriu, sau mai bine zis nu vreau să îmi fac timp pentru că leapsa nu e interesantă. Adică mă învârt în jurul cozii de una singură. Dar, zilele astea am găsit la Epurica o leapsa foarte interesantă pe care vreau să o fac: 5 produse pe care le evit.

1. Pe primul loc şi o coroniţă este tuşul de ochi. Uimitor, nu pentru că nu îl pot aplica, ci pentru că nu am găsit până acum niciun tuş care să nu se scurgă şi după 2-3 ore să nu arăt ca un panda în mizerie. Partea cu aplicarea o stăpânesc destul de bine încă din liceu, când creionul negru şi tuşul erau nelipsite. Numai că în liceu plecam nemachiată de acasă, ajungeam la liceu şi ne machiam într-o pauză şi peste maxim 2 ore trebuia să ne ştergem fiindcă ori urma o oră cu un profesor mai sever, ori trebuia să plecăm, ori… diverse motive. Acum, plec la birou şi acolo stau 8-9 ore pe zi, dacă nu chiar mai mult uneori. Şi aş vrea ca şi tuşul să reziste. O perioadă am cumpărat obsesiv tuşuri care mai de care, ce promiteau rezistenţă cât mai mare, dar niciunul nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, aşa că m-am oprit şi din folosit şi din cumpărat.

2. Săpunul solid este pe locul doi în topul produselor pe care prefer să le evit. De când am descoperit săpunul lichid, nu am mai cumpărat niciodată săpun solid, indiferent cât de natural ar fi. Urăsc faptul că îmi intră sub verighetă când mă spăl pe mâini şi prefer să îl evit. În casă am numai săpun lichid.

3. Produsele cu extract/miros de castraveţi. Urăsc castraveţii şi dacă ar dispărea mâine de pe faţa pământului cred că aş fi cea mai bucuroasă persoană. Nu suport mirosul de castraveţi şi nici măcar ceva ce seamănă a miros de castraveţi. De aceea, evit măştile de ochi, de faţă, cremele, glossurile sau orice alt produs ce miroase sau are în componenţă castraveţi.

4. Cremele de noapte, care sper deosebire de cele de zi, îmi încarcă foarte tare tenul. Nu a fost caz sau cremă de noapte pe care să o încerc să nu mă trezesc a doua zi cu coşuri. Plus că textura mai grasă mă scoate din sărite.

5.  Luciul de buze, deoarece nu stă acolo unde îl aplic. Oricât de bun şi de minunat ar fi, nu stă pe buze mai mult de 2 ore în condiţiile în care eu fumez. Plus, că urăsc să umplu de luciu mucul de ţigară, aşa că îl evit. Uneori chiar nici nu îi înţeleg sensul sau rostul.

Ţinând cont că este o leapşa, o dau mai departe tuturor fetelor care doresc sa o preia. Dacă nu aveţi blog, puteţi scrie la comentarii ce produse evitaţi.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: