Fan bijuterii? Avem oferta!

Ianuarie e cu siguranţă cea mai bună lună pentru cumpărături. Sunt atâtea oferte că nici nu ştii ce şi cum să alegi. Le-aş alege pe toate, bani să fie. Zilele acestea m-am axat pe bijuterii şi accesorii, pentru că simţeam nevoia să înviorez un pic garderoba. Şi pentru că mie mi-a plăcut oferta, am zis să o împărtăşesc şi cu voi, poate profitaţi. Iar la final am şi o surpriză pentru voi.
Born Pretty vine cu o oferă de 1+1 gratis la bijuterii şi accesorii în perioada 24 – 26 ianuarie. Adică, timp de 2 zile, dacă cumpăraţi 1 produs, primiţi încă unul gratis. Şi tot ceea ce trebuie să faceţi este să scrieţi un comentariu la produs. Ţinând cont că 8 martie e după colţ, produsul gratis va fi un cadou minunat pentru prietene sau mame.
Mie deja mi-au atras atenţia câteva produse, mai ales că preţurile sunt foarte bune şi magazinul oferă transport gratuit. V-am mai spus de multe ori că apreciez magazinele ce oferă transport gratuit, deoarece de multe ori preţul transportului depăşeşte preţul produselor.
Inel spirală, în 2 culori: auriu sau argintiu. Dacă nu vă place modelul cu stea, puteţi alege unul dintre modelele disponibile: fluture, stea de mare sau 2 pietre. Preţul este de 2,25 dolari, aprox. 8 lei, şi conform ofertei primiţi 2 inele, pentru acest preţ.
Inel dantelă, tot în 2 culori: negru şi auriu. Este un inel ce mi se pare genial, atât prin mărime, cât şi prin ideea de floare croşetată. Şi la preţul de 0,99 dolari, aprox. 3,5 lei, pentru care primiţi 2 bucăţi, ce mai pot comenta?
Brăţară dantelată, aurie sau galbenă, după preferinţe. Se asortează foarte bine cu inelul de mai sus. Preţul este de 2,99 dolari, aprox. 10 lei. Oferta de 1+1 este valabilă şi pentru brăţări, pentru că include toate produsele din categoria bijuterii şi accesorii.
Vă sfătuiesc să trageţi o privire la categoria de makeup şi beauty. Găsiţi „beauty blendere” la 2,99 dolari, pensule de tot felul, produse de unică folosinţă la preţuri foarte bune şi chiar organizatoare de machiaj, care pe site-urile din România, cam lipsesc. Vă las să intraţi pe site să vedeţi oferta de produse, că sigur veţi pierde ceva timp pe acolo, la cât de multe produse simpatice puteţi găsi.
Şi ca să nu mai trag de timp, să vă zic şi de surpriză: cupon de 10% reducere folosind codul PART10. Este valabil oricând şi îl puteţi folosi la orice comandă pe care o daţi pe bornpretty.com

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: