Weekfie nr. 4

Am cam neglijat rubrica asta… aşa că promit că mă pun serios pe scris şi în această rubrică. Săptămâna trecută a fost jumi-juma. Vedeţi şi voi mai jos.

 

Luni a fost o zi liniştită, am ieşit un pic la cumpărături. Vă recomand să încercaţi bomboanele de ciocolată Heidi Signature. Sunt nişte coşuleţe din ciocolată umplute cu diverse arome şi sunt minunate.
Marţi a fost zi dementă, efectiv nu am alt cuvânt. Am avut o groază de probleme la birou şi, colac peste pupăză, s-a stricat şi o supapă la centrală şi a muncit domnul K până pe la 9 seară să repare şi am dârdâit de frig în casă. Însă am avut parte şi de o aromă deosebită de cafea: Irish Cream. Vă sfătuiesc să încercaţi, umple încăperea şi sufletul de aromă. În plus, mai erau şi alte arome:ciocolată, vanilie, cocos etc.

Miercuri a fost o zi ciudată. Am citit pe net că s-a relansat jocul Heroes of Might and Magic pentru tablete sau ceva de genul şi mi-am adus aminte cum stăteam eu în facultate la PC nopţi întregi până terminam o companie. Sau jucam în modul „multi-player” şi pentru că jocul e destul de vechi trebuia să aştepţi până adversarul îşi făcea mutarea, apoi făceai tu şi tot aşa. Oricum a fost cel mai logic joc de strategie şi unul dintre singurul care mi-a făcut plăcere să îl joc. Aşa că am intrat pe Gog.com şi l-am cumpărat la preţul de 3,99 euro şi de aici s-a rupt filmul, adică stau seară de seară şi mă chinui să termin o hartă şi când e gata îmi pare rău că s-a terminat şi încep alta. Şi tot aşa.

Aşa că joi şi vineri, în afară de birou şi de jucat Heroes of Might and Magic 3 nu am mai făcut nimic.
Săptămâna voastră cum a fost?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: