Oja semi-permanenta de la OPI

Prima dată când am auzit de oja semi-permanentă nu mi-a venit să cred, mai ales că la mine nicio ojă normală nu ţine mai mult de 5 zile, în cel mai fericit caz. Când am văzut că pot să plec de salon cu manichiura perfect uscată, îmi venea să ţopăi de fericire.
Ojă semi-permanentă Malaga Wine de la OPI
Aşa arată unghiile mele după 4 săptămâni, dacă unghiile nu ar fi crescut între timp, nici măcar nu s-ar fi cunoscut că a trecut atâta timp. 
Chiar dacă ţine peste 4 săptămâni, cam la 3 săptămâni trebuie schimbată, din cauza părţilor de unghie care se văd urât. Se dizolvă cu acetonă şi durează cam 10 minute. Eu pun acetonă pe dischete demachiante şi le fixez pe unghie cu folie de staniol. Apoi, aştept 10 minute şi când scot staniolul, oja efectiv se desprinde ca o gumă de pe unghii. Unghiile rămân albe şi curate, pregătite pentru o nouă manichiură.
În acest moment am trecut de 5 săptămâni, şi chiar dacă unghiile au crescut şi se vede destul de rău, sunt curioasă cât rezistă în final, aşa că o să îndur până la capăt.  Ştiţi voi curiozitatea a omorât pisica. 
Vă ţin la curent.
Voi ce părere aveţi de oja semi-permanentă?

Comenteaza cu facebook

comments

4 thoughts on “Oja semi-permanenta de la OPI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: