NOTD de Craciun


Oja zilei de Crăciun, nuanţa 087 Long Kiss de la China Glaze, este o ojă de sărbătoare şi la propriu şi la figurat. La propriu pentru că este o nuanţă în ton cu sărbătorile şi la figurat pentru că este atât de greu de aplicat încât o folosesc din an în Paşte. Periuţa este foarte subţire şi lungă ceea ce îngreunează aplicarea. Trebuie cam 8-10 mişcări pentru a acoperi o unghie şi trebuie foarte multă precizie. Cred că şi cineva cu foarte multă experienţă ar avea probleme în aplica această ojă.
 

 
Din păcate eu nu am reuşit să o aplic chiar perfect, deşi m-am chinuit şi chiar am refăcut vreo 3 unghii, până m-a enervat şi am zis că o las aşa cum este fie ce o fi. 
 
 
În schimb, nuanţa este minunată şi în ton cu sărbătorile aşa că a meritat chinul. Durează cam 5 zile, bineînţeles utilizând bază şi „top coat”. Fără „top coat” durează maxim 3 zile. Ceea ce mă uimeşte, şi nu numai la această nuanţă, ci la toate ojele China Glaze pe care le am, este că nu s-au întărit, deşi această sticluţă de ojă o am de ceva timp, cred ca vreo 2 ani. Din punctul acesta de vedere, nota 10. Din punctul de vedere al aplicării, nota 1. 
Concluzie: nu aş re-cumpăra această ojă pentru că nu o pot folosi aşa de des pe cât aş vrea.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: