Magazine online de unde merita cumparat. Astazi feelunique.com

M-am gândit, aşa pe final de an, să încep o serie de articole despre magazinele online externe de unde merită să cumpăraţi, luând în considerare o serie de criterii de la seriozitate, preţuri şi până la livrare gratuită.
Astăzi despre feelunique.com
În primul rând, la un magazin online extern, mă uit să văd dacă oferă transport gratuit internaţional şi dacă da, peste ce sumă minimă deoarece transportul poate ajunge mai mult decât produsele. Feelunique oferă transport gratuit la comenzi de peste 10 lire, aprox. 15 euro, în consecinţă decent. Toate comenzile pe care le-am dat pe acest site au ajuns fără probleme, prin poşta română şi niciodată nu am plătit taxe vamale sau altfel de taxe. De asemenea, pentru mine este important să primesc un număr de urmărire a expediţiei, chiar dacă are o funcţionalitate limitată (poşta română este aşa cum este), ceea ce feelunique.com nu oferă la comenzile standard care sunt livrate prin poştă.
Apoi, mă uit să văd metodele acceptate de plată. Întotdeauna prefer să achit prin paypal şi ocolesc site-urile care nu folosesc această metodă de plată. Prin paypal, am 45 de zile la dispoziţie să cer banii înapoi în caz că produsele nu ajung la mine. Prin card, teoretic sunt 30 de zile, dar practic magazinul poate cere băncii să elibereze banii şi după câteva zile. Şi cum refuzul de plată se procesează greu, banii sunt deja ajunşi la beneficiar şi cam greu să îi luăm înapoi. Feelunique oferă ca modalitate de plată paypal şi card bancar (visa, maestro, master card, delta, american express).
Puteţi alege împachetarea produselor sub formă de cadou. Preţul este de 2,5 lire per produs. Cam multişor as zice eu, comparativ cu strawberry, de exemplu, care oferă acest serviciu gratuit.
Diversitatea produselor şi preţul acestora sunt un alt criteriu după care aleg un magazin online. Pe feelunique găsiţi foarte multe mărci de produse de la cele mai bine cotate, ca Dior, Darphin sau Guerlain, până la produse cu preţuri mai umane. Lista completă a mărcilor o găsiţi aici. Marea mea problemă este că există restricţii de expediere. De exemplu, pentru marca Benefit nu se livrează produse în România.
În plus, contează foarte mult şi modul de organizare şi structurare a site-ului, care uşurează sau îngreunează navigarea. Site-ul feelunique.com este structurat pe categorii, pe mărci, pe reduceri, pe promoţii, de la mic la mare, de la mare la mic, de la cele mai vândute la cele cu cea mai mare reducere, de la A la Z şi de la Z la A. Imposibil să nu găsiţi o structurare care să vă placă.
Descrierile produselor sunt destul de complete. Oferă informaţii despre produs, despre modul de utilizare, le puteţi adăuga la lista de favorite sau în lista de dorinţe şi există şi un tab special cu părerile cumpărătorilor despre produs. După cum se laudă singuri, 96% dintre clienţi spun că au un serviciu excelent.
Reducerile şi promoţiile sunt un alt factor de luat în calcul. Au avut până acum campanii drăguţe cu produse la 1 liră, au o pagină dedicată de reduceri pe care o puteţi accesa aici, au tot felul de promoţii şi produse gratuite dacă depăşiţi un anumit prag la o marcă anume. De asemenea, oferă mostre gratuite la comenzile peste o anumită valoare.
Reducerile din acest moment sunt de până la 50% la unele produse selecţionate, lista o găsiţi aici. Mai există o reducere de 10% la unele mărci TIGI, Redken, Kérastase, Urban Decay, Benefit, bareMinerals, Lancôme, Decleor, Philip Kingsley & Caudalie. Oferta expiră astăzi la miezul nopţii, aşa că dacă vreţi să profitaţi încă mai este timp. Din păcate, aşa cum am spus mai sus, nu puteţi comanda Benefit. Dacă sunteţi autentificate în cont şi aţi setat la locaţie România, nici măcar nu vă lasă să vedeţi produsele şi vă redirecţionează automat pe prima pagină.

 

Contul pe site vă oferă o mulţime de facilităţi, inclusiv puteţi alege ca site-ul să vă amintească când vi se termină produsele comandate.

Despre feelunique pe scurt şi notele mele:

Transport: nota 9/10
gratuit peste 10 lire, nu oferă număr de urmărire
Metodă de plată: nota 10/10
card bancar, paypal
Servicii suplimentare: nota 3/10
împachetare cadou la un preţ de 2,5 lire per produs
Diversitatea produselor: nota 8/10
există restricţii de livrare la unele produse, cum ar fi marca Benefit
Reduceri şi promoţii: nota 9/10
coduri promoţionale, mostre gratuite la comenzi de valori mai mari
Organizare site: nota 10/10
structurare buna, multe facilităţi

În concluzie este un site serios, de unde merită să cumpăraţi.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: