Lumanari parfumate

Lumânările parfumate nu sunt chiar un subiect pentru mine, deoarece până acum m-au lăsat indiferentă. Cumpăram din când în când câte una pe care nu o aprindeam niciodată sau o aprindeam doar atunci când se lua lumina. În rest, cele pe care le am au zăcut destul timp rafturi, până zilele trecute când m-a apucat şi pe mine „nebunia” pentru simplul motiv că am găsit o lumânare cu miros de trandafiri şi eu nu pot rezista la mai nimic dacă miroase a trandafiri.
După ce am terminat-o pe aceea, am aprins cam tot ce am găsit prin casă. Am descoperit un anumit sentiment de linişte în timp ce lumânarea arde liniştită. Aşa că azi am ieşit în oraş şi ghiciţi ce am cumpărat? Exact: lumânări parfumate.

Una cu miros de trandafiri şi una cu miros de lăcrămioare. Adevărul că nici nu prea avem ce alege din Metro, magazinul fiind sărăcăcios la capitolul lumânări parfumate, dar m-am mulţumit şi cu atât. 

De asemenea, pentru că aveam deja un suport pentru lumânările pastilă, am cumpărat şi un set de lumânări pastilă tot cu aromă de trandafiri. Domnul K a zis că mă apuc să fac voodoo…

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: