Interviu cu creatoarea genelor false AndraCosmetics

Mamă, profesor şi femeie de afaceri, Andra este creatoarea mărcii AndraCosmetics. Astăzi, în ton cu sărbătoarea de 1 decembrie, i-am luat un interviu. Sper să vă placă şi vouă la fel de mult ca mie.

Cine este Andra? Povesteşte-ne despre tine puţin ca să te cunoaştem mai bine.

În primul rând aş vrea să-ţi mulţumesc pentru ocazia ce mi-ai oferit-o. Andra este distribuitor de produse cosmetice, mamă şi profesor. Andra este furnizorul cel mai serios pe care-l căutaţi în cazul în care sunteţi interesaţi de produse cosmetice profesionale.

Ce pasiuni ai?

Pasiunea mea cea mai arzătoare este aceea de a călători şi a-mi petrece timpul cu familia, deci implicit călătoriile cu familia, plimbările în natură şi să nu neglijam aspectul ce priveşte rulajul banilor (pentru că mereu am considerat că banii trebuie să circule), deci „shoppingul”.

Ce reprezintă produsele cosmetice pentru tine?

Cosmeticele pentru mine reprezintă modalitatea de a face foarte multă lume fericită.

Cum ţi-a venit ideea de a comercializa produse cosmetice?

Ideea comercializări a venit după prima mea călătorie în S.U.A . După ce ajungi în acea parte a lumii cred că încep automat să-ţi vină tot felul de idei de toate genurile.

Te aşteptai să ai succes? Ţinând cont că este un teritoriu pe care se bat companii mari şi mărci consacrate.

Sincer nu pot sa spun ca am avut asteptări foarte mari. Am luat lucrurile pas cu pas şi am acţionat în consecinţă. Nu pot spune că am avut un plan foarte bine conturat. La început cred că a fost chiar inexistent, dacă stau bine să mă gândesc, dar pe masură ce lucrurile avansau am încercat să găsesc o serie de strategii care să mă ajute să evoluez încercând în acelaşi timp să păstrez singurul lucru pe care am pus mereu accent şi anume profesionalismul şi dorinţa de a avea mereu clienţi mulţumiţi.

Cum ai ajuns de la a vinde cosmetice pe internet la un magazin şi la produse sub marca proprie?

Comerţul pe internet a fost pasul să spun firesc ce a venit aproape instant după ce am început să comercializez cosmetice. Motivul este şi foarte simplu. Având în vedere ca eram la început, aceasta era modalitatea cea mai puţin costisitoare de a vinde. Cât despre ideea creării propriei linii de produse a venit mai mult ca un protest şi o nemulţumire la adresa altor producători cu care colaboram şi care consideram că deşi erau firme foarte mari nu îşi tratează clienţii cum e normal (cu respect, profesionalism şi interes).

De ce sunt genele false marca AndraCosmetics atât de apreciate?

Aş vrea sincer să-i las pe alţii să spună motivul pentru care sunt atât de speciale, dar dacă trebuie să răspund o să spun simplu: pentru simplul fapt că sunt creaţia mea, deci a unei persoane care nu ar face niciodată un lucru prost sau pe jumătate.

Cum se împacă viaţa de familie cu afacerile?

Păi cred că se împacă foarte bine. Lucram ca o echipa şi chiar şi atunci când muncim suntem mereu împreună şi asta contează enorm pentru mine.
Ştiu că ai 2 copii, cum reuşeşti să rămâi prezentă în viaţa lor, să te ocupi de afaceri şi să participi şi la diverse acţiuni din sfera beauty?

Îi implic şi pe ei, deşi foarte mici, în ceea ce fac şi participăm împreună; la orice eveniment copiii mei sunt nelipsiţi. Faptul că afacerea funcţionează online mă ajută foarte mult, deoarece pot să lucrez de acasă şi astfel să fiu mereu prezentă în cazul în care e novoie de mine şi pot să-mi planific timpul exact aşa cum doresc.

Cum ţi s-a schimbat viaţa de când ai început să vinzi produse sub marca proprie?

Nu pot spune că s-a produs o schimbare majora, ce pot spune că s-a accentuat este mulţumirea pe care o simt când aud doar cuvinte de lauda la adresa produselor pe care le comercializez. Cred că asta întrece orice aşteptare pe care aş fi putut să-o am.

Ce planuri ai pe viitor?

Singurul plan de viitor este să pastrez linia pe care am pornit şi, în acest caz, cred că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Ce sfaturi ai pentru cititoarele mele?

Stiu că probabil multe dintre noi vor considera că ceea ce am de spus este mai mult un clişeu: încercaţi să faceţi ceea ce vă face placere şi vă împlineşte şi în acest caz nu veţi lucra nici măcar o secundă în toată viaţa voastră. Chiar cred cu tărie în acest fapt şi încă ceva: personal n-am făcut niciodată ceva exclusiv pentru bani, banii au venit mereu ca o consecinţă a muncii mele făcute din placere şi cu drag.
Draga mea Andra, la final, vreau să îţi mulţumesc pentru interviu şi să îţi doresc mult succes în viitor. Iar vouă dragele mele cititoare, vă spun că dacă aveţi întrebări pentru Andra, le puteţi pune în comentarii sau le puteţi trimite pe email şi voi fi bucuroasă să le trimit Andrei.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: