Cumparaturi Paula’s Choice

 

Aşa cum vă spuneam pe Facebook, mi-am luat inima în dinţi şi am făcut o comandă la Paula´s Choice. Sincer, tot timpul mi s-a părut bulversant site-ul. Prea multe informaţii, niciodată nu am ştiut ce să aleg şi produsele sunt scumpe şi nu prea mi-a dat mâna să iau ceva şi să nu fie bun, ca mai apoi să îl arunc într-un colţ. Dar, zilele trecute am văzut că au şi produse de dimensiune mini. Ceva mai mari decât un tester, dar mult mai mici decât un produs normal, aşa că mi-am luat inima în dinţi şi am comandat. Nu am scris mai devreme despre această comandă pentru 2 motive: 1. am vrut câteva zile să văd cum se comportă ca să pot spune şi o părere şi 2. mă confrunt cu o lipsă acută de timp.

Am comandat doar trei produse:

CLEAR Pore Normalizing Cleanser 30ml – pentru tenul cu tendinţe acneeice.

Preţ: 23 de lei

Acest produs l-am cumpărat mai mult în speranţa de micşorare a porilor, decât pentru acnee, cu toate că în ultima perioadă mă confrunt cu nişte erupţii destul de frecvente şi urâte pe frunte pentru că m-am tuns şi mi-am făcut un fel de breton şi cum părul stă mereu pe frunte, au apărut şi problemele care dispăruseră pe toată perioada cât nu am avut breton.

 

Prima dată când l-am testat, pentru că nu citesc niciodată instrucţiunile, am crezut că e cremă şi l-am aplicat ca atare pe nas şi bărbie (da ştiu şi mie îmi vine să râd de mine), dar spre marea mea uimire, pielea nu am avut nicio reacţie ciudată, nu s-a iritat, nimic, ba chiar porii arătau un pic mai mici dimineaţa după aplicare. Abia azi am reuşit să îl folosesc aşa cum trebuie, ca produs de curăţare şi văd că tenul meu se simte bine. Mai multe la un review complet după ce îl mai folosesc o perioadă.

CLEAR Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ 15ml – pentru ten mixt/gras
Preţ: 37 de lei

Este un produs uimitor pentru tenul gras, cel puţin cât am reuşit eu să îl testez în câteva zile. Pur şi simplu tenul este uniformizat, matifiat şi mult mai luminos şi radiant. Ţinând cont şi de factorul de protecţie solară este absolut ideal şi sunt foarte încântată de el. Cu acest produs am scăpat de aplicat bază sub fondul de ten, deoarece se comportă foarte bine ca bază de machiaj şi astfel am împuşcat 2 iepuri deodată. Mai mult, trebuie aplică doar o cantitate foarte mică, deci produsul ăsta mic de doar 15 ml o să ţină o perioadă bună de timp. Dar, căci există şi un dar, este unul dintre produsele pe care aş vrea să-l testez şi la vară să văd cum se comportă. Dacă se va comporta şi la temperaturi mari tot la fel de bine, v-a intra în rutina mea de îngrijire.


RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum 7ml – pentru toate tipurile de ten

Preţ: 39 de lei

Dacă ar fi să îmi dau sumar cu părerea, după numai câteva zile de utilizare, aş spune că este cel mai bun produs anti-rid pe care l-am testat până acum. În perioada asta scurtă de timp de când îl folosesc, pot spune că ridurile din jurul ochilor s-au estompat vizibil. Cu cele de expresie din jurul gurii mai este de lucru şi transformarea nu este atât de vizibilă şi pentru faptul că acestea sunt mai pronunţate. Dar, produsul mi se pare foarte bun şi îşi merită banii. O apăsare a pompiţei ajunge pentru ambii ochi. Problema e că pe site-ul Paula´s Choice din România nu găsesc şi varianta de produs mare şi la acest produs mini scrie că este ediţie limitată. Produsul mare de 30 de ml se găseşte numai pe site-ul paulaschoice-eu.com la preţul de 35,9 euro.
Voi ce părere aveţi de produsele Paula´s Choice? Aţi folosit până acum? Cum vi s-au părut?

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “Cumparaturi Paula’s Choice

 • 16 decembrie 2014 at 20:12
  Permalink

  Nu am folosit pana acum dar voi fi incantata sa iti citesc parerea dupa ce le vei folosi o perioada indelungata.

  Reply
  • 16 decembrie 2014 at 21:03
   Permalink

   Da in timp imi voi putea face o parere mai buna. Pentru moment par foarte bune 🙂

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: