Crema Physiogel – ajutorul de nadejde la timp de iarna

De marca Physiogel am auzit prima dată răsfoind internetul. Mi-a rămas în minte denumirea, dar şi faptul că era destul de lăudată. Aşa că în momentul în care am găsit-o la reducere la Sensiblu, nu am ezitat şi am cumpărat-o. Preţul a fost de 30 de lei în loc de 60 de lei.
Acum, după 2 luni de testare, pot spune că a fost o investiţie foarte bună. Este una dinte cremele ce pot fi utilizate cu încredere chiar şi pe tenul cu tendinţe acneeice fără a agrava problema, ba din contră rezolvă mare parte din problemele tenului. Pe mine m-a ajutat foarte mult când m-am trezit cu o iritaţie extrem de urâtă la nas, fără nicio legătură cu răceală sau gripa, şi pentru care medicul mi-a recomandat o cremă tratament ce mi-a uscat pielea foarte tare. Cu Physiogel am reuşit să ţin sub control pielea uscată, tratând astfel două probleme: iritaţia, pentru că a ajutat la reducerea roşeţii, şi pielea uscată peste care nu puteam aplica nici măcar fond de ten pentru că se vedea foarte urât.
Crema Physiogel nu conţine coloranţi, parfum, conservaţi şi este hipoalergenică. Se recomandă în special pentru pielea uscată, dar eu am folosit-o şi pe tenul meu mixt în această perioadă de vreme rece, care face ca tenul să fie uscat. Aplicată zilnic reduce roşeaţă şi chiar şi coşurile. Nu face ea minuni pe coşuri, dar rana produsă în urma „stoarcerii” coşurilor se cicatrizează mult mai repede şi se pielea se vindecă mult mai repede. În plus, poate fi utilizată ca bază de machiaj pentru că nu lasă urme grase şi este absorbită foarte bine şi repede.
Este o cremă pe care o recomand şi pe care am să o recumpăr.
Voi aţi încercat-o? Ce părere aveţi?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: