Produse pentru par terminate in octombrie

Deşi mă plâng tot timpul că eu nu reuşesc să termin produsele, se pare că luna trecută a fost luna produselor terminate. Am reuşit să termin nu numai produse pentru păr, şampoane şi balsamuri, ci şi parfumuri. Dar, să vă povestesc pe rând. Astăzi despre şampoane.
Şamponul Bioderma Node G: l-am lăudat în nenumărate rânduri, puteţi citi aici şi aici despre el, şi într-un final am reuşit să termin şi ultimul flacon cumpărat. Nu l-am mai recumpărat pentru că am trecut la testarea altor produse pentru păr.
Şamponul Garnier Fructis Vita Boost: pe care nu am reuşit să îl termin şi l-am aruncat pe trei-sferturi plin. Despre el am scris aici şi nu are rost să mă mai enervez încă o dată. Nu e bun pentru mine şi pace.
Şamponul Kerastase Bain Oleo-Curl: pe care l-am cumpărat de pe strawberry la o reducere din aceea timp de 24 de ore cum fac ei. M-am înţeles perfect cu el deoarece lasă părul moale, uşor de pieptănat, dă volum, miroase foarte bine şi nu creat niciun fel de probleme. L-am folosit până la ultima picătură. Şi l-aş recumpăra dacă ar fi să-l mai prind la reducere.
Şamponul Kerastase Bain de Force: pe care l-am cumpărat tot ca şi pe cel Bain Oleo Curl la reducere de pe strawberry mi s-a părut un şampon bun, lasă părul moale, uşor de pieptănat, dar face spumă enorm de multă şi trebuie o tonă de apă ca să te clăteşti. Nu am simţit niciun efect special de întărire a firului de păr, dar acest şampon este numai etapa 2 din gama şi probabil că s-a simţit faptul că am sărit peste celelalte etape. Dacă vreţi să îl testaţi îl găsiţi pe pagina cu produse de test pentru bloggeri.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: