Pe lista mea de dorinte – Beauty Beam (o inventie minunata)

Port ochelari de vedere ceea ce duce cu gândul că sunt chioară şi chiar sunt. Dacă îmi dau ochelarii jos trebuie să stau la 2 milimetri distanţă de oglindă ca să mă pot machia. Aprind atât becul din baie, cât şi cele de pe oglindă şi tot nu e de ajuns. Nu o dată am ieşit machiată în dungi, că în lumina din baie nu reuşeam să văd toate urmele.
Cineva, se pare, că s-a gândit şi la cei care nu văd bine şi a inventat Beauty Beam. Este o lanternuţă care se ataşează cu o bandă elastică de orice instrument de machiaj: pensulă, pensetă, pensulă pentru ojă, ruj, creion de contur etc. şi este rezistentă la apă, deci nu trebuie să vă faceţi griji dacă o udaţi. Este un dispozitiv fără fir, funcţionează cu baterii şi, conform producătorului, bateriile au o durată lungă de utilizare. Pe site nu apar informaţii dacă bateria se poate schimba. Fiind rezistent la apă, nu prea cred că se poate desface.
Se poate cumpăra de pe Amazon la preţul de 9,99 USD, adică aproximativ 35 de lei cu transport gratuit la comenzi de peste 35 de USD.
Deja a intrat în lista de dorinţe pentru Crăciun. Voi ce părere aveţi? Vă place sau nu?

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “Pe lista mea de dorinte – Beauty Beam (o inventie minunata)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: