Mici cumparaturi de toamna

Cum a venit toamna cum am ieşit şi eu la cumpărături, că doar toamna nu poţi sta la mare, la soare aşa că baţi magazinele.

În primul rând trebuia să mă vopsesc şi cum vopseaua de păr Nectra Color de la Schwarzkopf, despre care am scris aici, mi-a făcut aşa o impresie bună, am recumpărat-o şi nu m-a dezamăgit nici de data aceasta.

Apoi, mai aveam nevoie de un dizolvant de lac de unghii şi singura opţiune bună pe moment mi s-a părut dizolvantul de la Astor. A fost o greşeală foarte mare, deoarece nu are nicio parte bună. A durat o veşnicie până am reuşit să îndepărtez oja. Singurul lucru care m-a făcut să perseverez a fost faptul că unghiile mele nu puteau rămâne în halul ăla, că în rest… Să nu mai zic că miroase mai puternic a acetonă decât acetona propriu-zisă. Dezamăgire totală.

Deodorantul Gerovital este varianta mini. Mi se pare ideal pentru a fi testat şi îmi place foarte mult. Are un miros plăcut, proaspăt, rezistă cam 12 ore. Singura mea problemă cu el e că e spray. Ar fi fost perfect dacă era sub formă de baton. 
Am găsit în oferta Real şamponul şi balsamul Gliss Repair de la Schwarzkopf. Momentan se comportă bine, mâncărimea de scalp cauzată de şamponul de la Garnier a dispărut. Părul are volum şi este uşor de pieptănat. După ce mă conving, o să scriu şi un review.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: