Experienta mea cu BabyTrend.ro

Caut de câteva luni bune un pătuţ bebe dar din acela ce se transformă mai târziu în pat normal pentru copil. Acum avem un pătuţ pliabil, care a fost foarte util în primele luni de viaţă, dar acum, de când bebe merge în picioare e vai de capul lui… a pătuţului nu a copilului. Bebe îl calcă în picioare, zburdă, aruncă mâncare şi câte şi mai câte. Partea de jos din placaj s-a îndoit şi a fost nevoie să o înlocuim cu o placă mai tare pe care bebe să poată alerga în voie, dar materialul din care e făcut pătuţul e gata gata să se rupă, deci e nevoie de un pat mai solid. Şi ca să nu investesc de 10 ori m-am gândit că un pătuţ de lemn cu laterale care se demontează ar fi ideal.
 Preţ: 529 lei cu tot cu saltea
Am găsit fix ceea ce ne trebuia pe BabyTrend.ro. (Asta ca dovadă că uneori şi concursurile pentru bloggeri ajută la ceva, prin advertoriale mai descoperi lucruri noi de care nu aveai habar până atunci. Aşa că articolul ăsta o să fie o struţo-cămilă între părerea mea şi legături pentru un advertorial.)

Site-ul BabyTrend.ro este simplu de navigat, numai că au o problemă foarte enervantă. Dacă dai clic pe partea albă din pagină eşti redirecţionat automat la căutarea: pachet pătuţ, indiferent de pagina pe care eşti în acel moment. Eu una i-aş sfătui să scoată chestia asta automată, deoarece prima dată am considerat că apăs eu aiurea, a doua oară când s-a întâmplat m-au apucat toate alea că am pierdut pagina unde eram la navigare şi a treia oară mi-am dat seama că e de la ei, aşa că am evitat să mai dau clic oriunde pe pagină.

Am dat comanda online duminică, deoarece a trebuit să măsor camera ca să văd dacă încape patul la dimensiunile descrise în locul alocat momentan pentru pătuţ şi luni am fost sunată pentru confirmare. Telefonic mi s-a explicat că am dat comandă de un pătuţ fără saltea şi m-au întrebat dacă să adauge şi saltea. Am fost de acord şi mi-au modificat comanda cu cea promoţională: pătuţ şi saltea. Transportul a fost gratuit. Comanda a ajuns marţi prin DPD curier, exact cum era specificat în timpul de livrare de pe site. Am cerut să mi-l aducă la birou pentru că nu m-ar fi găsit acasă oricum şi curierul s-a prăpădit de râs când a văzut ce maşină mică am. Dar a încăput.

Asamblarea a fost un pic problematică pentru că instrucţiunile erau în turcă şi nu aveau niciun fel de traducere. Doar după poze e destul de greu. Slavă Domnului că Domnul K e inginer şi s-a descurcat. Pătuţul are 3 niveluri, iar noi l-am reglat pe nivelul cel mai de jos, că bebe e destul de mărişor acum ca să poată escalada grilajul dacă ar fi la orice alt nivel.

Salteaua este din burete, cu husă din bumbac detaşabilă cu fermoar şi în aceasta sunt mici buzunare cu un strat de protecţie anti-umezeală şi anti-mucegai din fibră de cocos şi seminţe de hrişcă. Salteaua are o grosime de 9 centimetri.

În general, exceptând acea redirecţionare la căutare de care v-am spus mai sus, experienţa mea cu babytrend este una pozitivă şi vă recomand acest magazin. Mai rămâne, când bugetul îmi va permite şi dacă va fi zăpadă, să cumpăr o sanie de copii că bebe nu are stare în casă deloc.
Şi ca încheiere am să fac un anunţ mic: Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele Babytrend de Black Friday.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: