Cum urmaresti o comanda de pe Strawberry

Uneori cei de la Strawberry au produse la preţuri bune, pe care le cumpăr, dar au şi produse la preţuri mari şi foarte mari, pe care le evit. Îmi place să dau comenzi pe acest site pentru că oferă plata cu paypal, aceasta fiind cea mai bună metodă de plată pentru mine. Comenzile le trimit din Suedia, aşa că nu există probleme de vamă sau taxe vamale sau alte minuni pe care le mai cere statul român. Coletul ajunge la Poşta Română şi teoretic trebuie să mergeţi la oficiu pentru a-l ridica, dar pentru că poştaşul din satul meu mă cunoaşte, le aduce direct la uşă. 
Deoarece am rămas, iar, fără şampon am dat o comandă zilele trecute pentru 3 şampoane: Hair Recovery + Șampon de Îndesire, IB Șampon Purifiant Regenerant Anti-Îmbătrânire şi Şampon de Reparare Profundă şi Fortifiere. 
Comanda am dat-o în data de 11 noiembrie şi am primit pe email următoarele coordonate:
Comanda numărul: 1411717343
Data expedierii:   Nov 12, 2014
Modaliate de livrare:   Poșta Înregistrată
Număr de urmărire:   RD038645796SE

Comanda poate fi urmărită aici după numărul de comanda primit în email.

Între momentul în care a ajuns la Poşta Română şi eu există nişte informaţii lipsă. Aşa că intră pe site-ul poştei române şi aici putem urmări coletul după numărul de urmărire.
Astfel am aflat că coletul meu se află la Iaşi azi, după aproximativ 15 zile. Dacă apăsam pe raport detaliat aflăm ca s-a plimbat şi pe la Bucureşti un pic.
Deci, a durat de pe 12 până pe 24 să ajungă în România şi acum stă la Iaşi. În general durează până îl prelucrează în România. 

Până acum nu am avut probleme să nu ajungă coletele de la Strawberry, chiar dacă am avut de aşteptat chiar şi o luna pentru un colet astă vară. Dacă nu primiţi coletul, cei de la Strawberry precizează că îi puteţi contacta pe ei şi vor încerca să dea de urma coletului. 
Voi ce experienţe aţi avut cu Strawberry? Plăcute? Mai puţin plăcute? V-au pierdut colete?


Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: