Review fond de ten Illuskin de la Oriflame

După cum bine ştiţi, acum ceva timp am iniţiat proiectul Produse pentru testare prin care eu trimit produse către voi, cititoarele mele, şi voi scrieţi un review despre produsul respectiv. Proiectul a început să dea roade, aşa că azi avem primul review.

Review scris de Maria Alexe în cadrul proiectului Produse pentru testare


De ceva vreme testez fondul de ten Illuskin şi am fost plăcut surprinsă de acest produs lansat în cea mai recentă gamă de machiaj de la Oriflame The One. Nuanţa primită, Natural Beige, mi se potriveşte, nu mi se pare a fi prea închisă chiar şi pe tenul meu deschis la culoare, chiar un pic palid.

Produsul vine într-un recipient cu pompiţă, este uşor de dozat, are o textura semi-lichida, se uniformizează uşor.
În prealabil îmi hidratez foarte bine tenul cu o cremă, iar apoi întind fondul de ten cu ajutorul degetelor fără a utiliza pensula de machiaj.
Am observat că nu încarcă tenul, nu dă aspect de masca, îl găsesc potrivit chiar şi adolescentelor care doresc un machiaj mai „light” pentru mers la şcoala zi de zi. Nu cred ca are putere mare de acoperire pe un ten cu riduri profunde şi evidente.
Conţine factor de protecţie SPF 20 ceea ce înseamna că ne protejează de radiaţiile solare, foarte important mai ales în sezonul cald.
Îl consider o excelenta baza de machiaj, îl recomand şi l-aş mai cumpăra după ce mi se termina.
Mulţumesc încă o data http://parerirazlete.blogspot.ro/.
Maria a ales să păstreze produsul şi îi doresc să îl folosească cu plăcere în continuare. Iar pe voi vă invit să intraţi periodic pe pagina Produse pentru testare pentru că în curând o să adaug noi produse dintre care puteţi alege.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: