Produse terminate in octombrie

Am tot amânat articolul ăsta şi l-am tot amânat, din lipsă de timp fireşte şi am tot sperat că poate mai termin un produs, dar nu a fost să fie încă. Aşa că vă povestesc doar despre produsele din poză.

Demachiantul de la L’Oreal special pentru machiajul rezistent este cel mai bun, după părerea mea, aşa că îl tot recumpăr. Am prins o dată o promoţie la Real şi am cumpărat 4 produse, aşa că imediat ce l-am terminat pe ăsta, am desfăcut altul. Şi probabil voi continua să îl recumpăr, mai ales după ce cel de la Nivea a fost o dezamăgire.
Rujul Nouba Millebaci, despre care vă povesteam aici, s-a terminat într-un final. M-am ţinut aproape un an de zile, cu utilizare cam 60% din timpul în care am folosit ruj. Bineînţeles că l-am înlocuit cu altul, tot de la Andra, şi tot aceeaşi nuanţă. Mi-am luat de asemenea şi corai. O să povestesc cât de curând.
Loţiunea Micelară de la Vichy nu a fost nici mai bună şi nici mai rea decât altele. Am cumpărat-o într-un moment când nu am găsit la farmacie Bioderma şi nu mai aveam deloc demachiant. Recipientul cu pompiţă este uşor incomod, a durat ceva timp până am reuşit să dozez exact pe dischetă şi până am reuşit să nu mai împroşc tot în jur. La final am fost fericită că s-a terminat. Preţul mi se pare extrem de mare, mai ales că nu este cu nimic mai bună decât cea de la Garnier.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: