Intalnire de gradul 3

Am două veşti azi: una bună şi una şi mai bună. Prima e bună numai pentru mine şi a doua e bună şi pentru voi, de aceea e şi mai bună. Astăzi nu am fost disponibilă câteva ore şi pentru asta îmi cer scuze, în special de la tine pictore căci m-ai sunat astăzi şi nu ti-am răspuns, dar am fost ocupată căci am mers la Toyota Suceava. unde am testat noul Yaris. Şi asta e vestea bună pentru mine căci m-am distrat copios cu maşinuţa asta.
Este micuţă, unii cârcotaşi ar putea spune că este potrivită pentru femei, uşor de manevrat şi de condus. Am nimerit una roşie, adică fix cum mi-aş dori eu să fie o maşină. Deşi am fost puţin sceptică deoarece credeam că nu voi reuşi să fac un drive-test cu maşina, cei de la Toyota Suceava au fost super, în sensul că efectiv mi-au împrumutat maşina pentru câteva ore. Am încheiat un contract de împrumut cu ei şi am putut merge cu maşina oriunde am vrut eu. Nici măcar nu m-au pus să plătesc benzina pentru plimbare.

 

Despre maşină vă spun atât: este foarte manevrabilă, are asistenţă la schimbarea vitezei, asistenţă de frânare la plecarea din rampă şi asistenţă la marşarier. Restul o să vă las pe voi să descoperiţi pentru că, datorită SuperBlog 2014, acum vine vestea şi mai bună, adică aia care bună şi pentru voi: „Yaris în oraşul tău”, un concurs foarte simpatic ce are ca premiu o excursie „all-inclusive” în Franţa, la fabrica Toyota din Valenciennes.

Regulile sunt foarte simple şi nu cred că or să vă dea mari bătăi de cap.
În primul rând vă înscrieţi pe site, iar pentru înscriere primiţi 1 un punct, şi apoi la un test drive. Noul Yaris poate fi testat în București (reprezentanțele din vest, sud, nord), Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Tg. Mureș.
Apoi faceţi poze cât mai minunate cu voi şi cu maşina, eventual în locuri reprezentative pentru oraşul vostru. Dacă încărcaţi aceste poze pe site mai primiţi încă 5 puncte. Şi cu cele 6 puncte adunate aveţi o şansă la tragerea la sorţi.
Ca să aveţi mai multe şanşe, încărcaţi şi un videoclip şi mai primiţi încă 10 puncte, iar dacă invitaţi şi prietenii din oraşul vostru, primiţi încă 1 punct. Dacă prietenii acceptă invitaţia şi se înscriu şi ei pe site, mai primiţi 5 puncte.
Destul de simplu, nu? Mai ales că aveţi şanse şi numai cu înscriere + poze, poze + prieteni, poze + videoclip, poze + videoclip + prieteni. Rămâne la latitudinea voastră să alegeţi combinaţia câştigătoare. Ideal este să adunaţi cât mai multe puncte ca să aveţi mai multe şanse.

 

La final vom avea 3 câştigători: prin tragere la sorţi 1 din Bucureşti şi 1 din alte oraşe şi 1 câştigător va fi ales de juriul Toyota pentru cele mai originale şi creative materiale încărcate. Aşa că vă sfătuiesc să treceţi la treabă deoarece termenul limită este 10 noiembrie şi nu poţi fi „fericit oriunde” până nu testezi noul Yaris.
Suceveni la treabă! Că timpul trece…

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: