Epilarea cu zahar Parissa nu a fost cea mai buna idee

Vă spuneam aici că am dat comanda la Vitacost şi că, spre deosebire de cea de la iHerb, coletul a ajuns la poşta după o lună şi jumătate. Unul dintre motivele pentru care am dat comanda, a fost kitul de epilare cu zahăr. Citisem numai păreri pozitive despre epilarea cu zahăr şi abia aşteptam să încerc.
Kitul cuprinde recipientul cu ceară de zahăr, benzile care se pot spăla şi refolosi şi 2 capuri: unul pentru corp (mai mare) şi unul pentru linia bikinilor (mai mic). Recipientul se încălzeşte 10 secunde în cuptorul cu microunde sau 5 minute în apă fierbinte. Eu am ales varianta cuptorului cu microunde pentru că e mai rapidă şi m-am pus pe treabă.

Ştiţi cum e atunci când ai aşteptări mari? Ei bine, atunci eşti dezamăgită mai crunt. Am păţit cam acelaşi lucru ca şi cu benzile de ceară, deşi forma recipientului şi capului oferă o întindere rapidă şi bună, în strat subţire, adică exact cât trebuie, eu tot am murdărit în jur.  Am aplicat benzile peste, am aplatizat cu mâna şi am tras o dată şi încă odată şi încă o dată şi la final mai aveam cam 15% din păr pe care efectiv nu puteam să îl smulg. Ok, poate nici eu nu am priceperea şi îndemânarea necesară, dar nici atâta chinuială pentru un epilat scurt nu vreau să îndur. Aşa că m-am lăsat băgubaşă şi am pus mâna pe epilator pentru a rezolva problema firelor rămase.

Părţi bune:
Durerea este mai puţin intensă faţă de epilarea cu ceară
Benzile se spală şi se pot refolosi
Recipientul este destul de simplu de utilizat

Părţi rele:
Nu se duc toate firele de păr oricât aş fi încercat
Se face destul de multă mizerie pentru rezultatele mediocre pe care le-am obţinut

Pe cât de entuziastă eram, pe atât de dezamăgită am rămas de acest produs. Îmi pare rău că l-am comandat şi că am dat destui bani pe el. Nici măcar nu am avut tupeul să mai încerc a doua oară. A ajuns aruncat într-un colţ de sertar, deşi este aproape nefolosit.

Cred că kitul de epilare cu ceară de zahăr de la Parissa a cam pus capac tentativelor mele de a găsi metode alternative la epilatorul electric care rămâne cel mai rapid şi bun până acum, chiar dacă doare mai mult.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: