Cel mai modern accesoriu

Este acel accesoriu de care, în realitate, nu este obligatoriu, dar fără de care nu exişti. Dacă reprezinţi o companie, nu poţi să mergi la bancă să depui sau să ridici documente sau să te duci să faci un nou abonament că toată lumea ti-o cere. Este acel accesoriu fără de care semnătura nu are absolut nicio valoare.
V-aţi prins despre ce vorbesc? Da, despre ea ştampila. Este nelipsită din viaţa noastră indiferent de meseria pe care o practicăm. Ţin minte că pe vremea când primeam bonuri de masă îmi făcusem o ştampilă cu numele, prenumele şi CNP-ul ca să nu mai trebuiască să scriu de 22 de ori aceste informaţii. Pac, pac şi gata… în câteva secunde bonurile erau bune de utilizat. Acum nu o mai folosesc căci nu mai primesc bonuri de masă, dar ştampila încă o mai am alături de celelalte ştampile pe care le folosesc în prezent. În total vreo 10 ştampile stau frumos aliniate şi îşi aşteaptă rândul. Numai că sunt triste şi cenuşii. Chiar mă gândeam că o personalizare nu ar strica. O ştampilă personalizată devine, pentru companie, un accesoriu modern, care aduce un plus de încredere şi face şi puţină reclamă. Ţinând cont că este nelipsită oriunde şi că fără ea nu se poate, atunci de ce să nu fie un accesoriu pe care să îl folosim cu plăcere.
Noile ştampile Printer 3D de la Colop au o fereastră ImageCard XXL pe care o puteţi personaliza aşa cum doriţi. Eu aş pune sigla firmei, bineînţeles, dar voi în ce fel aţi personaliza o ştampilă?

Articol scris pentru SuperBlog 2014

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: