Review Virtual Finishing Pouder de la Fusion Beauty

Pudra aceasta am comandat-o de pe strawberry din simplul motiv că îmi doream să încerc mai multe produse de la Fusion Beauty pentru a-mi face o impresie despre această marcă. Deja v-am povestit aici şi aici despre unele produse Fusion Beauty şi chiar îmi doream încă un produs din această marcă. Dacă tot eram în căutare de noi pudre, de ce nu aceasta. Trebuie să recunosc că metoda de ambalare este super faină şi chiar utilă. Este o sticluţă cu pudră liberă cu pulverizator „vintage” de îţi aduce aminte de filmele vechi. 
Eu am utilizat-o ca şi pudră de finisare, după aplicarea fondului de ten şi a pudrei normale, pentru a reuşi să rectific şi ultimele imperfecțiuni lăsate de pensula de pudră. Deşi până acum am folosit-o de multe ori în acest mod, nu îmi dau seama exact dacă face ceva. Prin apăsarea pulverizatorului se elimină o cantitate foarte mică de pudră liberă, ca un nor, fix ca la un parfum, iar pudra acoperă cele mai fine imperfecțiuni rămase pe ten după machiaj. Idee e că aceste imperfecţiuni nu se observă cu ochiul liber, ci în poze. Aşa că este extrem de utilă când mergeţi la o şendinţă foto sau la o petrece unde ştiţi că veţi fi filmată/fotografiată. 
Deşi am fost extrem de încântată de achiziţie şi de modul de ambalare, nu aş recumpăra acest produs pentru că în machiajul zilnic nu îi văd utilitatea. O puteţi folosi oricum în machiajul zilnic şi cred că totul depinde de cât de perfecţioniste sunteţi în materie de machiaj. Mi se pare o pudră utilă mai mult pentru make-up artişti decât pentru consumatoarea normală de produse de machiaj.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: