Review Fond de Ten Atelier Paris

 
Fondul de ten de la Atelier Paris mi-a fost recomandat de Andra şi eu am încredere în ceea ce spune ea, pentru simplul motiv că până acum nu a dat niciodată greş cu nicio recomandare. Cumpăr de la ea de foarte mult timp şi nu am avut niciodată probleme cu produsele şi nici cu recomandările.
Aşa că în momentul în care am întrebat-o de un fond de ten, mi-a recomandat fondul de ten „High-Definition Foundation” de la Atelier Paris. Este un fond de ten pentru „Airbrush” aşa că este un pic mai lichid decât un fond de ten normal şi cea mai bună aplicare am obţinut-o cu „beauty blenderul”. Aplicat cu pensula lasă unele urme şi trebuie întins foarte, foarte bine. Problema urmelor lăsate de firele de la pensulă dispare în momentul aplicării cu buretele.
Ambalajul este o sticluţă din plastic moale, deci se poate apăsa pe aceasta pentru a scoate cât produs este necesar. În general îmi plac fondurile de ten cu pompiţă, dar nici acest ambalaj nu este foarte incomod. Sticluţa are capac cu filet şi astfel se evită atât mizeria care ar putea pătrunde, cât şi accidentele cauzate de o apăsare nedorită.
După cum se poate vedea şi din poză, fondul de ten curge destul de tare, deci trebuie aplicat cu atenţie şi este nevoie de puţină îndemânare. Partea bună a acestui produs este că, odată aplicat, nu dă impresia de mască, se adaptează foarte bine la culoarea tenului şi rezistă o zi întreagă fără probleme, chiar la temperaturile mari de vară.
Are o acoperire medie spre mică fiind foarte util vara, când numai de un ten încărcat nu avem nevoie. Eu am ales cea mai deschisă culoare şi s-a potrivit tenului meu. În general, la produsele pe care nu le pot testa, aleg culorile cele mai deschise. O singură dată mi s-a întâmplat să dau greş prin această metodă cu un fond de ten de la Numeric Proof, dar o să povestesc în alt articol despre acest lucru.
Lista de ingrediente o aveţi în poza de mai sus.
Este destul de spornic, timp de 2 luni, cu folosire aproximativ în fiecare zi, am reuşit să consum cam 1/3 din cantitatea totală. În concluzie, este un fond de ten pe care îl recomand pentru perioada de vară şi numai aplicat cu buretele.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: